Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 04:18:53

Гороскоп на наступний тиждень

03.03.2013   12:50Агенцiя

З початку тижня практично всім знакам зодіаку буде властива підвищена дратівливість і образливість. Зірки не рекомендують в понеділок і вівторок з'ясовувати стосунки і вести переговори у фінансових справах, а також влаштовувати побачення. А ось вже з середи для всіх цих занять буде сприятлива атмосфера. У вихідні бажано знизити активність і контакти до мінімуму, звернувши свою увагу на різноманітні проблеми, пов'язані з будинком і домашніми турботами.

Овен (21.03—20.04). У вас попереду напружений тиждень. Вiдкладенi справи i невиконанi обiцянки щiльно вiзьмуть в облогу, доведеться вирiшувати складні робочi питання. У декого з вас виникнуть фiнансовi проблеми. Дні: спр. — 8; неспр. — 6.

Телець (21.04—21.05). Будьте уважнi до свого оточення, не поспiшайте всiм довiряти. Не виключено, що хтось м’яко стелить, а от спати жорстко. Сконцентруйтеся на роботi — i досягнете бажаних результатiв. Дні: спр. — 5; неспр. — 4.

Близнюки (22.05—21.06). У понедiлок–вiвторок будьте готовi до неприємних розмов i докорiв. Урештi–решт, критика може бути корисною, тож робiть висновки. Друга половина тижня буде вдалою i позитивною. Дні: спр. — 7; неспр. — 8.

Рак (22.06—23.07). Якщо у вас були плани, але не вистачало духу для їх здiйснення, настав час нарешті випробувати свої сили. Не лiнуйтеся, смiливо приймайте виклик, який кидає вам доля. Близькi пiдтримають вас. Дні: спр. — 6; неспр. — 10.

Лев (24.07—23.08). Не поспiшайте дiяти всупереч обставинам. Можливо, ваш погляд необ’єктивний i, немає сенсу долати зайві перепони. Краще перечекати невдалий перiод. Це стосується насамперед роботи. Дні: спр. — 5; неспр. — 7.

Діва (24.08—23.09). У серединi тижня ви можете бути винним без вини, тому тримайте на контролi важливi справи, до яких маєте безпосереднє вiдношення. Наприкiнцi тижня вас чекає приємне спiлкування. Дні: спр.— 9; неспр. — 6.

Терези (24.09—23.10). Перша половина тижня буде напруженою i малоприємною. Не пiддавайтеся апатiї i поганому настрою, це не найкращим чином позначиться на стосунках з оточуючими. У вихiднi вiдпочиньте у приємнiй компанiї. Дні: спр. — 5; неспр. — немає.

Скорпіон (24.10—22.11). Навiть iз важкої ситуацiї ви зумiєте вилучити користь або гарний досвiд. Вашi близькi по­требують пiдтримки, тож доведеться брати активну участь у їхньому життi. У недiлю ви чудово впораєтеся з роллю звідника. Дні: спр. — 7; неспр. — 8.

Стрілець (23.11—21.12). Незважаючи на серйознi досягнення, залишаться питання, якi турбуватимуть вас. Це може стосуватися роботи та iнших справ. Зробiть для себе план, як вийти з цiєї ситуацiї, i смiливо насолоджуйтеся здобутками! Дні: спр. — 5; неспр. — немає.

Козеріг (22.12—20.01). Тиждень буде вдалим i веселим для вас. Якi б ви не ставили перед собою цiлi, ви зумiєте їх реалiзувати. Головне — не повчати iнших, як жити, а робити своє. Дні: спр. — 4; неспр. — 10.

Водолій (21.01—19.02). Очiкуються цiкавi зустрiчi зi старими знайомими. Ви отримаєте хорошi новини i добре вiдпочинете. Починаючи нову справу, порадьтеся з досвiдченими людьми. Дехто з вас отримає фiнансову винагороду. Дні: спр. — 7; неспр. — 6.

Риби (20.02—20.03). Тиждень почнеться з цiкавих пропозицiй, на якi варто пристати. Це дасть не тiльки фiнансовi прибутки — ви зумiєте зав’язати ще й потрiбнi знайомства. Дотримуйтеся позитивних емоцiй, а негативнi стримуйте. Дні: спр. — 8; неспр. — 9.

Інша версія:

ОВНИ, відійдіть в тінь з публічної сцени і зануртеся у внутрішній світ, наодинці з собою буде комфортніше, важливі рішення прийматимуться правильно. Це тиждень розвязання кармічних вузлів, переосмислення свого буття за минулий рік, спокути гріхів та усвідомлення допущених помилок, позбавлення від ілюзій, самообманів. Моліться, постуйте, вмивайтеся сльозами покаяння, тоді душа очиститься від негативних нашарувань і заспіває!

ТЕЛЬЦІ, рейтинг в соціумі стрімко зростає, ви—сердце та інтелект колективу, неформальний яскравий лідер за яким готові йти у вогонь і у воду. Використовуйте цей вплив для реалізації власних интересів, саме час відкорегувати долю, внести поправки до намічених планів на майбутнє, змінити коло друзів, з якими стосунки вже вичерпали себе. Подружнім парам слід жити в любові та злагоді, доля зобовязує віддати судженим кермо правління, в гречку не скачіть (коли терпіти обридло), а зберігайте їм лебедину вірність.

БЛИЗНЮКИ, тримайте міцніше в руках професійне кермо, намічається поворот в карєрі, можливі пертрубації з керівним персоналом, службові ротації. Поталанить тим, чий фах відповідає творчому покликанню. Якщо потрібно улагодити службові проблеми -- зопалу штурмом її не вирішити, терпляче «виношуйте» сокровенні бажання, вичікуйте момент і чітко бийте по цілі, апелюючи до серцевих струн шефа, ставши ніжними, покірливими, ласкавими. Професійна сфера - то хлібне місце, і за нього слід боротися!

РАКИ, налаштуйтеся на ліричний лад, серце кличе в казку під назвою «Любов», слідуйте його поривам, вони не підведуть. І хоча ви схильні до ідеалізації, дарма, ліпше бачити все в райдужних тонах, ніж піддаватися песимізму. Ладьте з дітьми( вони піднесуть чимало клопотів), і огорніть сердечним теплом благовірних, хоча від них віє жахливим холодом, однак ви не повинні відповідати аналогічно, а бути на лицарській висоті, тоді все складеться якнайкраще.

ЛЕВИ, у вас блискучі шанси досягти успіху в сімейному бізнесі, що укріпить матеріальну базу і шлюбні взаємини. Головне любити один одного не сваритися із- за грошей, а свій багатий досвід передати партнеру, і дати йому можливість реалізуватися в соціумі, почерпнути нові знання. Поставте хрест на походеньках наліво, відсійте зі свого поля людей, з якими вам нецікаво, якщо знайомитесь, то лише з людьми високої духовної культури, благородними, що можуть завжди дати мудру пораду, наставити на шлях істини. Саме серед них ваша харизма розквітне, а співпраця принесе багаті плоди.

ДІВИ, прийшов час додати нових барв до чуттєвої палітри в подружжі, вдихнути вогонь життя в тліюче вугілля стосунків (а самотнім не прозявити свого птаха щастя). Ви повинні стати милосердними, ніжними і ласкавими, тонко реагувати на щонайменшу зміну настрою, слідувати за обранцем, як нитка за голкою, не ревнувати його, а дати можливість вільного польту й самореалізації. На карєрному фронті оселилася фортуна (до липня), репертуар можливостей широкий, тільки не зволікайте, вчасно включайтеся у вигідні для вас ситуації і постарайтеся з метою успішної співпраці на майбутнє, сісти у свої ділові сани.

ТЕРЕЗИ, зануртеся в службову діяльність, але не дуже старайтеся, від механічного трудоголізму користі не буде, виконуйте все з душею, творчим горінням, підтримуйте теплий мікроклімат в колективі. Як фахівець ви зараз можете проявити себе з найкращого боку, продемонструвати унікальну ділову хватку, творчий талант, чим працедавці будуть задоволені. Коли здоров'я кульгає, саме час зцілитися від давніх хронічних хвороб, збалансувати физіологічні ритми в організмі, вдавшись до профілактичних заходів.

СКОРПІОНИ, наближається любовний тайфун і це не ілюзія. На сяйво вашої чарівності протилежна стать злітається, як метелики на світло, спокушаючи до забавних фліртів, легковажних інтрижок. Приготуйтеся з радістю впустити в серце могутній потік наснаги. Особисте щастя нині на першому плані, де репертуар захоплень доведеться кардинально змінити. Беріть ініцативу в руки і дійте! В будь якому союзі, чи діловій команді вам відведено керівну роль.

СТРІЛЬЦІ, минуле вимагає екскурсу назад для виправлення допущених помилок. Щоб зробити крок вперед, потрібно попорпатися в пам'яті і сценарії повторюючих подій трансформувати на новий лад, переосмислити все з урахуванням «плюсів» і «мінусів», насамперед в сімейній сфері. Родинні зв'язки священні для вас, тому відновіть зруйновані відносини з близькими, станьте берегинею в домі. Щаслива сім'я та шлюб це флагман благополуччя, що тримається на вашій любові до благовірних.

КОЗОРОГИ, ваш пріоритет -- духовні цінності, саме тут рука Всевишнього веде по правильному шляху, а за вміст гаманця не турбуйтеся. Слідуйте високим ідеалам, укріплюйте старі дружні взаємини, більше спілкуйтеся, наповнюйтеся свіжими враженнями, шукайте споріднені душі. Давній друг нині краше нових двох! Розвивайте в собі психологічні якості, це чудодійна сила, а на роботі тягніть трудового воза за кількох, сил маєте предостатньо –здужаєте і грошей заробите!

ВОДОЛІЇ, у вас величезний асортимент бажань, але для їх втілення потрібні чималі гроші, що зараз реально. Можливі прибуткові ділові пропозиції, тому не байдикуйте, а відсійте зерна від полови і зупиніться на перспективних замовленнях. Адже гріти чуба за кількох за мізерну платню та ще й отримувати «стусанів» від шефа, вам, відмінному професіоналу, -- знак неповаги до себе, низької самооцінки. Торгуйтеся з працедавцями (демонструючи кадрову цінність) і не смійте навантажувати себе низькооплачуваною роботою!

РИБИ, девіз тижня: «Хай живе оновлення!» Ви на порозі нових починів, прощайтеся з минулим і стартуйте! На особистому і службовому терені назріли зміни, майбутнє кличе захопливими перспективами, беріть на озброєння добрий досвід і сміливо рухайтеся назустріч успіху! Особисті можливості колосальні, самооцінка об'єктивна, ви знаєте, чого хочете, а це скорочує шлях, усуває перешкоди до мети, головне ладнати з партнерами по роботі, домовитися і розставити акценти на інтересах, побажаннях, не порушуючи балансу «хочу-можна». Рідна домівка лишається райським гніздечком, де вас чекає благодатна підзарядка.


http://www.umoloda.kiev.ua, http://www.kreschatic.kiev.ua

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини