Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:08:38

Що розповість взуття про характер жінки?

03.02.2013   15:35Агенцiя

На перший погляд, що можна дізнатися про особистість, навіть не поговоривши з нею? Дехто переконаний, що багато.

Що розповість взуття про характер жінки?

Що розповість взуття про характер жінки?

Природно, розгадати всі секрети дамського характеру, тільки подивившись на її ніжки, навряд чи можна. Але дізнатися дещо про власну обраницю, як запевняють психологи, все-таки можна.

Наприклад, якщо жінка носить лише кросівки, це говорить про те, що перед вами особа дуже незалежна, не схильна до героїзму, яка практично не може залежати від чужої думки. Вона точно розуміє куди йде і має свою позицію стосовно всього, що відбувається в її житті. Найбільшим плюсом цієї дівчини є її надзвичайне уміння дружити - вона ні за яких обставин не залишить товариша у біді, і завжди підтримає у важку хвилину.

Якщо на ніжках жінки красуються розкішні туфельки на шпильці, можна з твердістю сказати, що їх власниця прагне до розкоші. Вона обожнює світські тусовки, галасливі компанії, радісні свята ...

Черевики військового типу говорять про впевненість у собі. Побачивши даму в такому взутті, не сумнівайтеся - перед вами особистість честолюбна і спрямована на успіх. Вона не дуже легка на підйом, оскільки воліє уважно обміркувати ситуацію перш ніж почати діяти. Якщо вже ця персона зробить вибір, то буде рухатися вперед з потужністю бульдозера.

Витончені туфлі на танкетці взуває жінка мрійлива і романтична. Найчастіше, вона має якесь креативне хобі - музика, танці, спів, плетіння мережива або розведення рослин. Її натура змушує її прагнути до порядку у всій повноті, а мрії про бездоганне кохання роблять її трохи незвичайною в очах оточуючих.

Дама в сандалях або мокасинах легко і просто вміє вирішувати самі заплутані труднощі. Стриманість і аналітичне мислення допомагають їй витягти з кожної ситуації як можливо більше позитивних моментів. Вона здатна не тільки лише керувати власними емоціями, але ще і впливати на поведінку інших людей. А у свого коханого вона на 1-е місце ставить розумові здібності.

Але слід пам'ятати, що все перераховане вище - лише короткий посібник. І природно, час - якісний показник того, наскільки надійна ця теорія щодо будь-якої окремо взятої жінки!

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини