Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 02:47:18

Гороскоп на наступний тиждень, 7-13 січня

06.01.2013   11:47Агенцiя

Овен (21.03–20.04). Не вiдмовляйтеся вiд сторонньої допомоги, вам самим не впоратися зi своїми проблемами.

На цьому тижнi краще планувати дiловi зустрiчi та переговори з партнерами. Вашi iдеї навряд чи пiдтримає начальство.
Дні: спр. – 12; неспр. – 13.

Телець (21.04–21.05). У декого з вас з’явиться можливiсть укласти вигiднi угоди. Зараз можна не тiльки будувати плани, а й реалiзовувати їх. Дiловi зустрiчi розширять вашi можливостi.
Дні: спр. – 12; неспр. – 7.

Близнюки (22.05–21.06). Не радимо вам мiняти свою точку зору на догоду iншим, iнакше ризикуєте пiдiрвати авторитет. Продумайте важливi проекти i обговорiть їх з однодумцями. Свята принесуть у вашу родину благополуччя.
Дні: спр. – 11; неспр. – немає.

Рак (22.06–23.07). З’ясовуючи обставини з колегами, ви тим самим наражаєтеся на скандал. Вiд вас залежать вашi подальшi стосунки. Важливi переговори краще провести у четвер, а в недiлю вiдвiдайте друзiв.
Дні: спр. – 10; неспр. – 11.

Лев (24.07–23.08). Вам треба вивчити потенцiйнi можливостi партнерiв, щоб з їх допомогою реалiзувати свої плани. Ваше життя цiкаве й насичене. Радимо не зупинятися на досягнутому, а досягати бiльших висот. Рiздвянi свята вiдзначте з сiм’єю.
Дні: спр. – 9; неспр. – 8.

Діва (24.08–23.09). Ви з головою зануритеся в роботу, отож вiльного часу на особисте життя майже не залишиться. У вихiднi, як не дивно, на вас наваляться домашнi турботи та проблеми.
Дні: спр.– 12; неспр. – немає.

Терези (24.09–23.10). Спокiй i цiлеспрямованiсть – ваше кредо, озброївшись ними, ви обов’язково досягнете бажаного успiху. Зiрки будуть на вашому боцi. На святкову вечiрку запросiть i близьких, i друзiв.
Дні: спр. – 9; неспр. – 13.

Скорпіон (24.10–22.11). Вам треба бути дуже уважними з дiловими паперами, документами або матерiальними цiнностями. Завоюйте довiру керiвництва, доведiть йому свою надiйнiсть, тодi перед вами вiдкриються новi можливостi.
Дні: спр. – 8; неспр. – 11.

Стрілець (23.11–21.12). Ви можете смiливо планувати дiловi зустрiчi, укладати важливi угоди – успiх гарантовано. У суботу–недiлю у вашiй оселi пануватиме веселий настрiй.
Дні: спр. – 10; неспр. – 7.

Козеріг (22.12–20.01). З настанням нового року у вас з’являться додатковi зобов’язання. Перш нiж починати новi проекти, порадьтеся з досвiдченими людьми. Вам доведеться вирiшувати юридичнi питання, можлива затримка фiнансiв.
Дні: спр. – 12; неспр. – немає.

Водолій (21.01–19.02). Ваша завантаженiсть заважає зайнятися особистими справами. Знайдiть вiльний час для себе, доречною буде змiна iмiджу. Можливi сварки з дiтьми, але щоб владнати ситуацiю, достатньо своєчасно висунути конструктивну пропозицiю.
Дні: спр. – 10; неспр. – 12.

Риби (20.02–20.03). На цьому тижнi ви зможете закiнчити те, що висiло над вами дамокловим мечем. Знайдiть можливiсть провести максимум часу у спокiйнiй обстановцi. Якщо не можете вирiшити будь–якi проблеми, змiнiть ставлення до них. Рiздво принесе приємнi вiдчуття.
Дні: спр. – 8; неспр. – 9.

Інша версія:

ОВНИ виходять на вищу сходинку духовної зрілості, на горизонті вимальовується істинна ціль, запрограмована долею. Який її сенс?.. Цілком земний. Це кар’єрні досягнення, професійне удосконалення й фінансові прибутки. На совість працюйте, будьте дисциплінованими, дотримуйтеся посадової субординації.

ТЕЛЬЦІ, трансформаційний процес зміни життєвих цінностей, любовних ідеалів успішно фінішує. Якщо те, що хвилювало донині, вже мало цікавить, не наснажує, це нормально, значить воно морально себе вичерпало, втратило значимість і має звільнити місце для нових інтересів. В них ваш прогрес розвитку. Прощайтеся з легкістю, не жалкуючи ні за чим.

БЛИЗНЯТА, ви яскраві, харизматичні, проте реальність живе за своїми жорсткими прагматичними законами, і вписатися в неї можна лише Близнятам-аскетам з почуттям здорового глузду, приборкавши власницькі інстинкти та емоції. Скромність в потребах, самокритичність – ось що вимагається. На особистому фронті будуйте стосунки з обранцями на тлі високих світлих почуттів, єдності інтересів та ідеалів. Якщо у вас є спільна мета, все буде чудово!

РАКИ, сконцентруйте сили на подружньому житті, разом ви підходите до тієї межі, за якою розпочинається нова ера шлюбних взаємин, що базуються на дружній, діловій, фінансовій, інтелектуальній взаємопідтримці, і де кохання грає провідну роль. Одинакам слід визначитися із половинкою, а тим, хто проживав у цивільному шлюбі, намітити узаконення стосунків.

ЛЕВИ, ведіть здоровий спосіб буття, займайтеся оздоровчою профілактикою, життєвий тонус іде стрімко на спад, тому для уникнення хвороб слухайте фізіологічні позивні організму, які підкажуть, коли трудитися, а коли розважатися. Романтичні флірти також мають входити в життєве “меню” для одухотворення та підзарядки батарейок щастя.

ДІВИ, поставте на чільне місце влаштування особистого життя: оптимальний варіант – не романтичні пригоди на стороні (сексуальний потенціал зашкалює), а серйозні почуття, які допоможуть звити затишне сімейне гніздечко, простимулюють творчі канали. Ваш орієнтир – щаслива родина, де батьки голубляться з дітьми, виховуючи один одного.

ТЕРЕЗИ, тиждень промайне в ретроспективному руслі, екскурс у минуле запрограмований долею, сценарії подій виринатимуть із минувшини для розплати з боргами. Історію не переписати, з неї лише можна отримати уроки. Наведіть лад в архівах пам’яті, з радістю озирайтеся назад, надолужуйте згаяний час та виправляйте помилки.

СКОРПІОНИ, не сидіть прикутими ланцюгами обов’язків до одного місця, подорожуйте, змінюйте обстановку, насичуйтеся враженнями. Дайте волю невгамовному пристрасному темпераменту там, де потрібно зав’язати вигідні ділові стосунки, почерпнути щось хороше, обмінятися досвідом. Ініціативність – це золотий козир, забудьте про скромність і скрізь суньте свого допитливого носа, керуйте, цього року саме вам відведена роль капітана.

СТРІЛЬЦІ, пошуки фінансової житниці увінчаються успіхом, гріти чуба за кількох вам не звикати, ніякою робою не залякаєш, тож хапайтеся за вигідні ділові пропозиції і невтомно трудіться на основній та “лівій” роботі і багатійте. Гроші вкрай потрібні, передбачається чимало великих покупок. Ви сяєте чарівністю, що так вабить протилежну стать, однак в гречку не скачіть, а моліться на благовірних, вони послані Небесами.

КОЗОРОГИ, виходьте на публічну арену й чаруйте, є унікальні шанси стати знаменитими, благодатні ритми небес сприяють успіху і повній свободі дій. Будьте ініціативними, творіть, дебютуйте в нових видах діяльності, а на службі тягніть воза за кількох – здужаєте! Тут ви швець і жнець і на дудку грець, від чого начальство у захваті, а посадова репутація стрімко зростає.

ВОДОЛІЇ, події тижня мотивовані кармічно. Візьміть тайм-аут від соціальної колотнечі, годі метушитися, пливіть за течією обставин, не прогадаєте, а будете у виграші. Ініціативу можна проявляти хіба що в любовній сфері, тут під лежачий камінь вода не тече, таланитиме “нахабам”. А ось на роботі приготуйтеся до випробувань, де суворе начальство спуску не дасть, каратиме за найменші промахи, закручуючи гайки, проте кар’єру все одно будувати треба!

РИБИ, укріплення завойованих кар’єрних позицій фінішує, мерщій реалізовуйте фахове покликання і зосередьтеся на матеріальній сфері. Служба – ваш хліб і творчий бальзам, тому не прогавте успішну нагоду вирішити з керівництвом всі болючі фінансові питання. Увага любителям романтичних пригод, таємні амурні інтриги загрожують неприємними інцидентами

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини