Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 12:28:51

Військовослужбовці гончарівського гарнізону організували для дітей відкриття новорічної ялинки

29.12.2012   08:38

У селищі Гончарівське, що на Чернігівщині, військовослужбовці 1-ї гвардійської окремої танкової бригади напередодні новорічних і різдвяних свят організували і провели для дітей і їхніх батьків відкриття новорічної ялинки. Слід зазначити, що такий захід у Гончарівському гарнізоні проводиться вже третій рік поспіль.

Святкове дійство для понад ста дітлахів віком від п'яти до дванадцяти років розпочалося на площі у центрі селища. Безліч конкурсів, смачні призи у вигляді цукерок і соків, веселий настрій і позитивні враження дітям забезпечили начальник 20 гарнізонного будинку офіцерів підполковник Володимир Юрченко, селищний голова Віталій Рудник, а також інструктори культурно-просвітницької установи 20 гарнізонного будинку офіцерів працівники Збройних Сил України Оксана Захаревич, Христина Бабійчук, а також військовослужбовці танкової бригади і працівники селищної ради.
 
Поміж проведення конкурсів та вікторин, яких було чимало - катання на санчатах, лижах, дуель на сніжках, діти водили хороводи, співали і танцювали. 
 
Дід Мороз, у ролі якого виступив солдат строкової служби Андрій Стус, Снігурка, Сніговик і навіть Баба Яга вручали дітям призи й вітали зі святом.
 
Одним з переможців новорічних конкурсів став п'ятирічний Єгор Насінник, який разом зі своїм батьком, заступником командира 1 самохідного артилерійського дивізіону майором Олександром Насінником здобув першість в перегонах на санчатах. Також одними з кращих на святковому дійстві стали діти капітана Олега Прохоренка - восьмирічна донька Настя та трьохрічні близнюки Назар і Сергій.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини