Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 03:45:52

Владислав Атрошенко повідомив про своє звільнення з посади Чернігівського міського голови

08.06.2023   15:25Агенцiя

Владислав Атрошенко повідомив про своє звільнення з посади Чернігівського міського голови. Пост зі світлиною трудової книжки він розмістив у ФБ:

Дорогі чернігівці, сьогодні всіх об’єднує і для всіх нас найважливіше – перемога України над рф.
Тому я утримувався від жодних коментарів після свого відсторонення від посади Чернігівського міського голови за унікальним по своїй суті рішенням Яворівського районного суду Львівської області та призначення громадянина Брижинського головою Чернігівської міської військової адміністрації.
Чому утримувався і утримуюсь? Тому, що всім і так все зрозуміло, а об’єктивні пояснення можуть зашкодити Україні, яка з простягнутою рукою звертається до усього цивілізованого світу за зброєю і грошима, аргументуючи, що вона бореться за цінності, які сповідує цей самий цивілізованого світ…

А прийде час – ми разом з вами повернемся до цього і багатьох інших питань.

Сьогодні в правовій державі Україна, яка сповідує європейські цінності, я отримав трудову книжку з записом про моє звільнення після відповідного рішення суду за позовом вищезгаданого Брижинського.

Вважаю, за цих обставин, правильним все таки дещо сказати чернігівцям.

Коли я йшов на вибори міського голови Чернігова у 2015 році – я обіцяв розбудить від «сну сплячоі красуні» наше місто і дати віру і впевненість людям, що Чернігів може розвиватися і не пасти задніх серед обласних центрів України.

Владу і будь-яку посаду я завжди сприймав і сприймаю як велику відповідальність і обов’язок працювати так, щоби зробити життя людей кращим, і щоби вони дивились тобі в очі з приємністю!

І щодня десятки незнайомих чернігівців дивляться мені в очі, посміхаються, висловлюють щирі слова подяки і підтримки! І це дорого вартує!!… і за це не шкода семи з половиною років свого життя, відданого Чернігову і чернігівцям на посаді міського голови!

Дякую всім містянам за довіру і підтримку! І ще хочу з впевненістю сказати – Господь все управить так як треба і всі нагороди знайдуть своїх героїв…. Світло таки переможе темряву і все буде добре!

Бажаю всім здоров’я і Перемоги ! Слава Україні! Слава місту-герою Чернігову!!

 

ТРК Новий Чернігів

 

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.