Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:56:47

Для прикордонних громад важливо налагодити логістику. Робота триває

16.09.2022   09:28Агенцiя

Днями начальник ОВА В’ячеслав Чаус перебував з робочим візитом у Корюківському та Новгород-Сіверському районах.

Там є громади у безпосередній близькості до кордону з ворогом. Попри щоденні обстріли, життя тут налагоджується настільки, наскільки це можливо. Днями ОВА передала чергову партію будматеріалів до Новгород-Сіверського, де є необхідність ліквідовувати наслідки вибухової хвилі від ракетного удару по навчальному закладу. Нагальним є питання надання якісних освітніх послуг з урахуванням 40-ка кілометрової зони. Розмову вели і про підготовку до опалювального сезону. Як зазначив начальник Новгород-Сіверської РВА Андрій Анікієнко, в районі суто на газовому опаленні залишилися мінімальна кількість установ, решта мають твердопаливні котли і цілком забезпеченні необхідним. 

Втім, основним завданням залишається налагодження логістики. Адже деякі населенні пункти після зруйнування мостів, стали відірваними від «великої Землі». А це – якісні адміністративні, медичні, освітні послуги, зрештою – продовольство. 

У синергії з Державною спеціальною службою транспорту, Службою автодоріг це питання вдається вирішити на території всього регіону. Найкраще спрацювали в Корюківському районі. Вчора там відкрили ще одну тимчасову водну переправу. 

Голова адміністрації Держспецтрансслужби генерал-майор Богдан Бондар разом з начальником ОВА В’ячеславом Чаусом, представниками територіальних громад подякували особовому складу за плідну працю та нагородили найкращих відомчими заохочувальними відзнаками. 

- Цей об’єкт будували всім районом, усіма можливими структурами і це свідчить не лише про його важливість, а й про силу єдності. Дякую кожному. Разом нам все під силу, - наголосив В’ячеслав Чаус.

Облаштування переїздів триває.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини