Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 01:01:57

Медійники Чернігівщини отримали державні нагороди від Президента

10.09.2022   14:26Агенцiя

Своїм Указом від 23 серпня з нагоди Дня Незалежності України Президент Володимир Зеленський нагородив орденом княгині Ольги ІІІ ступеня двох журналісток з Чернігівщини.

Це головний редактор газети «Новини Городнянщини» Світлана Томаш та журналістка Суспільне Чернігів Аліна Клименко.

У п'ятницю, 9 вересня в Офісі Президента вони особисто отримали державні відзнаки.

Під час урочистої церемонії, яка відбулася в Маріїнському палаці в Києві, Глава держави подякував медійникам.

«Допомогли об’єднати Європу і весь світ, переконати невпевнених лідерів деяких держав у нашій здатності перемогти і донести, заради чого ми воюємо. Я хочу всім вам подякувати: ми виграли цю інформаційну війну. Вона ще не закінчилася, але наразі ми перемогли багатомільйонні вливання РФ в інформаційні атаки проти нас по всьому світу», — переконаний Володимир Зеленський.

Нагадаємо, Світлана Томаш під час російської окупації, в умовах неможливості виходу друкованої газети, інформувала земляків через соціальні мережі про обстановку в громаді, допомагала волонтерам.

Аліна Клименко під час обстрілів Чернігова готувала новини фактично в зоні бойових дій. Брала участь у прямих включеннях міжнародних, загальнонаціональних, регіональних марафонах, де інформувала про ситуацію в місті. Таким чином інформуючи світову спільноту про тяжке становище міста та його жителів, які опинилися в оточенні.

 

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій 
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації.
Фото пресслужби Офісу Президента

 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини