Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 23:13:22

У День пам'яті захисників України родинам загиблих передали державні нагороди їх рідних

29.08.2022   12:08Агенцiя

"29-го серпня і щодня ми маємо пам'ятати про всіх, хто віддав своє життя за незалежність. Пам'ятати і робити все, аби наблизити день нашої перемоги", – наголосив начальник ОВА В'ячеслав Чаус на урочистостях з нагоди Дня пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за її незалежність, суверенітет і територіальну цілісність.

Спільно з головою Чернігівської обласної ради Оленою Дмитренко та начальником Державного науково-дослідного інституту випробувань та сертифікації озброєння та військової техніки полковником Геннадієм Пєвцовим начальник ОВА поклав квіти до пам'ятного знаку.

Цього дня родинам загиблих представників Інституту було передано державні відзнаки їх рідних.

Орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагороджено майстра-майора Барца Володимира Миколайовича, капітана Кузнецова Олексія Сергійовича, майстра-сержанта Полегенька Олега Леонідовича.

"Вони назавжди в наших серцях. Вони завжди поряд з вами", – звернувся до родин В'ячеслав Чаус.

Геннадій Пєвцов акцентував, що героїчна загибель представників Інституту – чергове підтвердження того, яку високу цінну мусимо платити за свободу.

Зібрання переглянуло музично-хореографічний перфоманс «Сни Сонця війни» та долучилося до поминальної літії у Катерининській церкві.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини