Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 07:16:22

Нові обличчя Прилуцької міської ради

08.07.2022   08:07Агенцiя

Майже місяць як у Прилуцькій міській раді з’явилися три нових обличчя.

У міській раді почали працювати радник міського голови Тетяна Пахомова, головний спеціаліст, уповноваженого з антикорупційної діяльності відділу по роботі з кадрами Сергій Чміль та начальник Управління з питань надзвичайних ситуацій та оборонної роботи міської ради Борис Степаненко, пише газета «Град Прилуки».

Так, 7 червня на посаду радника міського голови було призначено Тетяну Пахомову (депутатку 8 скликання міської ради). За своїми функціональними обов’язками радник міського голови:

- здійснює інформаційне забезпечення міського голови та, за його дорученням, заступників міського голови;

- бере участь в організації проведення пресконференцій і брифінгів для ЗМІ;

- готує для міського голови необхідні інформаційно- аналітичні записки, огляди, звіти, проекти відповідей, доповідних записок, проекти рішень, розпоряджень;

- відповідає за підготовку щорічного звіту міського голови;

- веде особистий прийом громадян та забезпечує додержання законодавства щодо розгляду звернень громадян та їх об’єднань;

- за дорученням міського голови або міської ради вирішує інші питання, пов’язані з діяльністю міської ради та її виконавчих органів.

Крім того, радник міського голови координує роботу управлінь, відділів, окремих спеціалістів міської ради в межах доручень, наданих міським головою.

Того ж дня зміни відбулися і в керівництві Управління з питань надзвичайних ситуацій та оборонної роботи міської ради. Колишній начальник управління звільнився за власним бажанням і на його місце на період воєнного стану, до моменту призначення керівника за умовами конкурсного відбору, було затверджено Бориса Степаненка.

Ще одна вакантна посада знайшла свого власника 20 червня поточного року. Як зазначають у міській раді, посада головного спеціаліста, уповноваженого з антикорупційної діяльності відділу по роботі з кадрами до структурного штату міської ради була введена ще 2018 року. А от людину на цю посаду взяли лише зараз. Було проведено відповідний конкурс на заміщення вакантної посади, участь у якому взяли два кандидати. За результатами конкурсу уповноваженим із антикорупційної діяльності став Сергій Чміль.

Відповідно до Закону України «Про запобігання корупції» до основних завдань уповноваженої особи належить:

1) організація проведення антикорупційних заходів і контроль за виконанням антикорупційного законодавства;

2) організація роботи з управління корупційними ризиками в діяльності органу влади;

3) надання методичної та консультаційної допомоги стосовно антикорупційного законодавства;

4) здійснення заходів із виявлення конфлікту інтересів і сприяння його врегулюванню;

5) перевірка стану подання декларацій і повідомлення Національного агентства про випадки їх неподання чи несвоєчасного подання;

6) розгляд повідомлень про порушення вимог Закону України «Про запобігання корупції»;

7) забезпечення захисту працівників-викривачів, які повідомили про порушення вимог антикорупційного законодавства, від застосування негативних заходів впливу з боку керівника або роботодавця;

8) інформування керівника відповідного органу, Національного агентства або інших спеціально уповноважених суб’єктів у сфері протидії корупції про факти порушення антикорупційного законодавства.

Крім того, головний спеціаліст даного підрозділу буде проводити навчання для працівників міської ради та її виконавчих органів.

 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини