Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 22:08:36

У складі ОВК №206 на Чернігівщині відбулося п’ять замін

16.02.2022   15:31Агенцiя

Під час свого засідання 15 лютого 2022 року Центральна виборча комісія внесла зміни до складу окружної виборчої комісії одномандатного виборчого округу №206 на Чернігівщині, замінивши кандидатури одразу 5 членів ОВК.

Відповідно до постанови №40 «Про зміни в складі окружної виборчої комісії з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу №206 на проміжних виборах народного депутата України 27 березня 2022 року» від 15 лютого 2022 року Центральна виборча комісія замінила у складі ОВК №206 представників політичних партій «Сила права», ВО «Факел», «Українська стратегія Гройсмана», Партії Зелених України та Радикальної партії Олега Ляшка.

Зокрема, ЦВК достроково припинила повноваження члена ОВК ОВО №206 Софії-Романи Гіссовської («Сила права») і включила до складу виборчої комісії Євгенія Артеменка («Сила права»); Любомира Дикого (ВО «Факел»), включивши до складу ОВК замість нього Діану Вусату (ВО «Факел»); Ольги Івасюк («Українська стратегія Гройсмана»), замінивши її кандидатуру на Ольгу Кунтиш («Українська стратегія Гройсмана»); Сергія Луговика (Партія Зелених України), включивши до складу ОВК натомість Людмилу Зубок (Партія Зелених України); Віри Романенко (Радикальна партія Олега Ляшка), замінивши її кандидатуру на Аліну Урожай (Радикальна партія Олега Ляшка).


За інформацією, яку вдалось отримати ОПОРІ з відкритих джерел, попередній досвід роботи у складі окружних та територіальних виборчих комісій з-поміж нових членів ОВК №206 наявний лише у представника партії «Сила права» Євгенія Артеменка.

Зокрема, під час виборів Президента України 2010 року він був членом ОВК №208 за поданням Віктора Януковича. Під час виборів народних депутатів України 2012 року – головою ОВК №206 від Всеукраїнської політичної партії «Братство». На позачергових виборах Президента України 2014 року був членом ОВК №209 за поданням кандидата Сергія Тігіпка. Під час виборів народних депутатів України 2014 року виконував повноваження члена ОВК №205 від Ліберальної партії України. На виборах Президента України 2019 року під час першого туру був членом ОВК №206 за поданням Петра Порошенка, а під час проведення повторного голосування – очолював ОВК №206 як представник Петра Порошенка. Під час позачергових виборів народних депутатів України 2019 року був членом ОВК №205 за поданням партії «Відродження».

Нагадаємо, впродовж усього виборчого процесу в окрузі №206 працюватиме гаряча лінія Громадянської мережі ОПОРА. Закликаємо усіх виборців інформувати спостерігачів про порушення: +38 067 720 16 68.

За коментарями звертайтеся:
Наталія Висіканець, координаторка спостереження Громадянської мережі ОПОРА за виборами у Чернігівський області
 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини