Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 05:50:18

Міський голова Чернігова закликав Президента України провести Форум національної єдності

21.01.2022   16:38Агенцiя

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко звернувся до Президента України з закликом провести Форум національної єдності. Про це він написав на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

- Закликаю Президента України провести Форум національної єдності, на який запросити усіх колишніх президентів, лідерів парламентських та позапарламентських політичних партій, керівників релігійних організацій усіх конфесій, представників громадськості, голів обласних рад, міських голів, голів ОТГ, міністрів КМУ, голів ОДА.

Вважаю, що сьогодні маємо використати весь наявний потенціал, щоб об‘єднати внутрішні зусилля для консолідації суспільства задля якнайшвидшої організації реальної та ефективної територіальної оборони, мобілізації світової спільноти для того, щоб не допустити війскової агресії з боку Росії по відношенню до України, а також закликати російське суспільство чинити громадянський тиск на владу своєї країни та відмовитися від планів військового втручання на територію України, - йдеться у дописі Владислава Атрошенка.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини