Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 22:43:34

У Чернігові назвали імена переможниць міського конкурсу "Жінка року-2021"

17.12.2021   14:48Агенцiя

У Чернігові 16 грудня у Міському Палаці культури ім.В.Радченка привітали лауреаток конкурсу "Жінка року-2021". Цей міський конкурс проводиться у нашому місті вже 24 роки поспіль.

За всі ці роки 201 чернігівка стала лауреаткою конкурсу в різних номінаціях. Серед них лікарки, вчительки, підприємниці, олімпійські чемпіонки, фінансистки, журналістки, громадські діячки, волонтерки, ветерани Другої світової війни... Всі вони – яскраві особистості, успішні, сильні та активні, приклад для інших у професійному, громадському та особистому житті.

Нагородження завжди відбувається яскраво, у велткому залі, в присутності багатьох глядачів. Кожну з лауреаток представляють, розповідаючи про ті її справи та досягнення, які відзначаються званням Жінка року.

Так відбувалося й цього року. На церемонію нагородження привітати учасниць прийшли їх колеги, друзі, рідні та близькі. Відкрив захід та привітав жінок-переможниць секретар міської ради Олександр Ломако. Він подякував усім організаторам цього свята, зокрема, голові громадської організації «Спілка жінок Чернігова», управлінню у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради, управлінню культури та туризму міської ради.

- Усі ви робите, дійсно, гарну справу. У місті вже 201 жінка стала лауреатом цього конкурсу, їх знає все місто, завдяки й вашому конкурсу. Роботою громадської організації, багаторічною діяльністю за різними напрямками ви, в першу чергу, робите все щоб жінки, які залучені до цієї справи або за цим спостерігають, почувалися більш впевнено, і що вони здатні досягти в бізнесі, кар’єрі, науці, спорті всіх поставлених цілей. Ми вітаємо жінок, поважаємо, підтримуємо. Але ж в кар’єрі та й багатьох сферах жінці треба докладати більше зусиль, щоб досягти вищих щаблів, ніж чоловіки. Своїм прикладом ви мотивуєте молодих дівчат, багато з яких ще навчаються або роблять перші кроки у своїй справі. Дійсно доводите, що жінка може досягти всього, що вона хоче і чого бажає, якщо буде працювати і прагнути цього. І сьогодні на цій сцені ми побачимо такі приклади. Вважаю, що кожна жінка – унікальна, неповторна і заслуговує такого звання, - підкреслив він.

У цьому році лауреатками конкурсу «Жінка року – 2021» стали:

  • ГАЛАНІНА Тетяна Дмитрівна – фізична особа підприємець, власниця і директорка салону апаратної косметології «Центр естетики «Шоколад»;
  • ГРЕБНЄВА Юлія Володимирівна – президент ГО «Дякую», депутатка Чернігівської обласної ради
  • ДЕЙ Ольга Олександрівна- Голова Правління ГО «Голос батьків»;
  • ЗАЇКА Ольга Михайлівна – директорка ТОВ «Чернігівський хлібокомбінат №2»;
  • ЛИТВИН Катерина Андріївна – заступниця начальника управління культури та туризму Чернігівської міської ради;
  • НІКІТЧЕНКО Світлана Володимирівна – завідувачка Чернігівського дошкільного навчального закладу №1, центру психофізичного та інтелектуального розвитку дітей Чернігівської міської ради Чернігівської області;
  • СОКОЦЬКА Оксана Володимирівна - фізична особа підприємець, засновниця туристичної агенції «Окмі тур», власниця магазину «Промінь»;
  • ШИЛІНА Наталія Павлівна – завідувачка первинної медичної допомоги поліклініки комунального некомерційного підприємства Чернігівська міська лікарня №2 Чернігівської міської ради.

 

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини