Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 22:13:18

Х міжнародна конференція «Розумовські зустрічі»

04.12.2021   12:07Агенцiя

Якою стала Україна за 30 років незалежності; здобутки та виклики для територіальних громад після завершення об’єднавчих процесів у 2020 р.

Кращі практики з українського та зарубіжного досвіду розвитку територій; зміни в системі підвищення кваліфікації управлінських кадрів, – такою буде тематика  обговорень в рамках міжнародної науково-практичної конференції «X Розумовські зустрічі». Вона проходитиме в Чернігові 9 – 10 грудня 2021 року.

Конференція відбуватиметься в очно-дистанційній формі у форматі дискусійних панелей за напрямками:

- Україна за тридцять років незалежності: що далі;

- Європейська освіта в Україні – історичний досвід;

- Сучасна освіта на рівні вимог до підвищення кваліфікації управлінських кадрів у публічному управлінні України – виклики та завдання сьогодення;

- Україна – країна територіальних громад: перший рік діяльності органів місцевого самоврядування за умов, що змінилися.

Серед очікуваних спікерів конференції – Пьотр Кульпа, Віктор Мироненко, Владислав Верстюк, Юрій Ганущак, Олексій Гарань, Ігор Коліушко, Олександр Копиленко, Олександр Слобожан, Анатолій Ткачук, Євген Луняк, Володимир Купрій, Сергій Леп`явко,  Валерій Пристайко...  

Також участь у дискусійних панелях візьмуть представники Верховної Ради України,  Міністерства розвитку громад та територій України, Асоціації міст України, Національного агентства України з питань державної служби, наукових, освітніх установ, громадські діячі Білорусі, Польщі та майже всіх областей України.

В рамках окремої дискусійної панелі 9 грудня відбудеться презентація історико-краєзнавчих видань Богдана Волошинського “Доля коломийського адвоката” та “У борні за чужі ідеали”, а також українсько-польської ініціативи партнерських гмін і громад «Спільна спадщина». Початок – о 16.00. Запрошуємо громадськість та журналістів.

Матеріали конференції вийдуть друком у дев’ятому номері щорічника «Розумовські зустрічі».

Час та місце проведення:

І день: 9 грудня 2021 року, 10.00–18.00, локації: м. Чернігів, пр.-т Миру 43, конференц-зал Будинку засідань обласної ради, 3-й поверх; вул. Преображенська 1, НАІЗ «Чернігів стародавній» (колегіум).

ІІ день: 10 грудня 2021 року, 09.00–13.30, м. Чернігів, пр.-т Миру 43, конференц-зал Будинку засідань обласної ради.

Телефони для довідок: (0462) 676-052, (093)7416292 – Дмитро Казіміров.

Електронна пошта: chcppk@gmail.com.

 

Зустрічі організовані Чернігівським регіональним центром підвищення кваліфікації спільно з Інститутом законодавства Верховної ради України, Національним агентством України з питань державної служби, Сіверським інститутом регіональних досліджень, за підтримки Фонду Ганса Зайделя, сприяння Чернігівської облдержадміністрації та Чернігівської обласної ради.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини