Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 06:27:28

Х міжнародна конференція «Розумовські зустрічі»

04.12.2021   12:07Агенцiя

Якою стала Україна за 30 років незалежності; здобутки та виклики для територіальних громад після завершення об’єднавчих процесів у 2020 р.

Кращі практики з українського та зарубіжного досвіду розвитку територій; зміни в системі підвищення кваліфікації управлінських кадрів, – такою буде тематика  обговорень в рамках міжнародної науково-практичної конференції «X Розумовські зустрічі». Вона проходитиме в Чернігові 9 – 10 грудня 2021 року.

Конференція відбуватиметься в очно-дистанційній формі у форматі дискусійних панелей за напрямками:

- Україна за тридцять років незалежності: що далі;

- Європейська освіта в Україні – історичний досвід;

- Сучасна освіта на рівні вимог до підвищення кваліфікації управлінських кадрів у публічному управлінні України – виклики та завдання сьогодення;

- Україна – країна територіальних громад: перший рік діяльності органів місцевого самоврядування за умов, що змінилися.

Серед очікуваних спікерів конференції – Пьотр Кульпа, Віктор Мироненко, Владислав Верстюк, Юрій Ганущак, Олексій Гарань, Ігор Коліушко, Олександр Копиленко, Олександр Слобожан, Анатолій Ткачук, Євген Луняк, Володимир Купрій, Сергій Леп`явко,  Валерій Пристайко...  

Також участь у дискусійних панелях візьмуть представники Верховної Ради України,  Міністерства розвитку громад та територій України, Асоціації міст України, Національного агентства України з питань державної служби, наукових, освітніх установ, громадські діячі Білорусі, Польщі та майже всіх областей України.

В рамках окремої дискусійної панелі 9 грудня відбудеться презентація історико-краєзнавчих видань Богдана Волошинського “Доля коломийського адвоката” та “У борні за чужі ідеали”, а також українсько-польської ініціативи партнерських гмін і громад «Спільна спадщина». Початок – о 16.00. Запрошуємо громадськість та журналістів.

Матеріали конференції вийдуть друком у дев’ятому номері щорічника «Розумовські зустрічі».

Час та місце проведення:

І день: 9 грудня 2021 року, 10.00–18.00, локації: м. Чернігів, пр.-т Миру 43, конференц-зал Будинку засідань обласної ради, 3-й поверх; вул. Преображенська 1, НАІЗ «Чернігів стародавній» (колегіум).

ІІ день: 10 грудня 2021 року, 09.00–13.30, м. Чернігів, пр.-т Миру 43, конференц-зал Будинку засідань обласної ради.

Телефони для довідок: (0462) 676-052, (093)7416292 – Дмитро Казіміров.

Електронна пошта: chcppk@gmail.com.

 

Зустрічі організовані Чернігівським регіональним центром підвищення кваліфікації спільно з Інститутом законодавства Верховної ради України, Національним агентством України з питань державної служби, Сіверським інститутом регіональних досліджень, за підтримки Фонду Ганса Зайделя, сприяння Чернігівської облдержадміністрації та Чернігівської обласної ради.

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини