Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 08:39:31

Триває робота депутатського корпусу над розглядом питань порядку денного майбутньої сесії

26.11.2021   09:13Агенцiя

25 листопада депутати обласної ради продвожили роботу над питаннями, які запропоновані для розгляду на пленарному засіданні сьомої сесії обласної ради, яке відбудеться 30 листопада.

На засіданнях 2 постійних комісій: з питань розвитку і реформування місцевого самоврядування, децентралізації та європейської інтеграції під головуванням Сергія Крамаренка, а також з питань економічного розвитку, інвестиційної діяльності та здійснення державної регуляторної політики, яку очолює Дмитро Іванов, обласні обранці разом із представниками структурних підрозділів ОДА та іншими розробниками аналізували та обговорювали надані проєкти рішень.

Серед питань, розгляду яких депутати приділили особливу увагу, затвердження нових та внесення змін до чинних регіональних галузевих програм, звіт про виконання бюджету за 9 місяців, кадрові рішення, розпорядження об’єктами комунальної власності.

За підсумками роботи постійних комісій депутатами напрацьовані рекомендації, зауваження та пропозиції щодо окремих питань порядку денного сьомої сесії обласної ради нинішнього скликання.

Відділ інформаційного забезпечення
виконавчого апарату Чернігівської обласної ради

 

Останні новини Чернігівщини

Міжнародні донори розглядають можливість створення на Чернігівщині сучасного закладу пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації 08:17

Над проєктом створення клініки пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації працює Благодійний фонд «Місія солідарності».

26 квітня: цей день в Україні і світі

26 квітня: цей день в Україні і світі 08:13

ДЕНЬ 793 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 793 RUSSIAN AGRESSION

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей