Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 14:19:14

Депутати обласної ради продовжують опрацьовувати питання порядку денного шостої сесії в постійних комісіях

20.10.2021   08:46Агенцiя

19 жовтня в ході підготовки до чергової сесії обласної ради восьмого скликання відбулися засідання двох постійних комісій.

Постійна комісія з питань охорони здоров'я, соціального захисту населення та у справах учасників АТО під головуванням Наталії Осіковської та постійна комісії з питань житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури, яку провів її очільник Іван Дементов, проаналізували питання порядку денного пленарного засідання, що стосуються бюджетної сфери, управління, розпорядження та реорганізації об'єктів комунальної власності, розподілу орендної плати, використання лісових ресурсів, природно-заповідного фонду області, погодження технічної документації та надання дозволів тощо.

Були розглянуті проєкти рішень про прийняття та внесення змін до низки обласних програм, а також депутати ознайомилися із численними зверненнями та запитами своїх колег щодо нагальних питань життєзабезпечення територіальних громад та функціонування об'єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернігівської області. Роз'яснення до проєктів рішень надали розробники, фахівці управлінь та департаментів облдержадміністрації, представники управління комунального майна обласної ради.

Після опрацювання та внесення доповнень й пропозицій питання порядку денного будуть рекомендовані для винесення на розгляд президії та сесії обласної ради, які відбудуться 22 жовтня о 10.30 та о 12.00 відповідно.

Відділ інформаційного забезпечення
виконавчого апарату Чернігівської обласної ради

 

Останні новини Чернігівщини

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці?

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці? 11:35

А ви знаєте, що в Україні понад 2,7 млн людей з інвалідністю? І лише 16% із них мають роботу. Невже так мало фахівців хочуть працювати? Певно, що ні. Одна із причин, що зупиняє людину з інвалідністю податися на вакансію - це відсутність належних умов для роботи.

10 модульних укриттів планують встановити поруч із зупинками громадського транспорту 11:31

Про це повідомив під час загальноміської наради 23 квітня в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако. Зараз у місті вже є шість таких захисних споруд і їх кількість збільшать коштом міського бюджету до 16.

 Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері

Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері 11:28

Житель Корюківського району за свої протиправні дії понесе кримінальну відповідальність. Йому загрожує до двох років позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:26

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 3 пожежі.