Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 12:03:01

Представлено нового очільника Прилуцької РДА

30.05.2020   18:34Агенцiя

30 травня перший заступник голови Чернігівської обласної державної адміністрації Віталій Загайний представив активу району нового очільника Прилуцької районної державної адміністрації Олесю Кісленко.

Вітаючи голову райдержадміністрації з призначенням на посаду, Віталій Анатолійович у своїй промові зазначив, що нині слід об’єднатися навколо вирішення нагальних проблем району. На місцях має бути розуміння стратегії розвитку держави прописаної Президентом України, адже цей документ визначає засадничі принципи розвитку держави, покращення соціальних стандартів. Позиція голови райдержадміністрації повинна бути спрямована на об’єднання громад з метою визначення основних пріоритетів розвитку Прилуцького району.

Також Віталій Загайний наголосив на необхідності зміцнення співробітництва з районною радою. За його словами, без органів місцевого самоврядування неможливо ефективно працювати, а зокрема, в умовах децентралізації.

- Олеся Кісленко пообіцяла виправдати довіру президента та його команди.

Сказала, що в центрі уваги своєї роботи в пріоритеті вважає чесність, порядність та відданість людям.

- Надіюсь на співпрацю  з облдержадміністрацією, обласною та районною радами, депутатським корпусом обласної та районної рад, керівниками підприємств, установ, органами місцевого самоврядування, ОТГ та жителями району. Сподіваюсь, що всі разом впораємося із поставленими завданнями і працюватимемо, аби оперативно вирішувати нагальні проблеми, а відтак – сприяти всебічному розвитку громади району.

Очільницю району з призначенням привітав та побажав успіхів голова районної ради Василь Малик, який у вітальному слові зазначив, що всі проблеми району необхідно вирішувати разом.
 
Відділ документообігу, контролю, інформаційної діяльності та звернень громадян апарату райдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини