Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 07:20:14

Делегація МТКУ зустрілась з керівництвом Чернігівської області

04.12.2019   13:25Агенцiя

Делегація Міжнародного трейд-клубу в Україні, яку очолює віце-президент МТКУ Соня Крайчова та відповідальний секретар Олександр Ванідовській, зустрілась з керівництвом Чернігівської області та прийняли участь в презентації економічного, інвестиційного та експортного потенціалу регіонах.

З вітальним словом до присутніх звернулися:
- голова Чернігівської обласної державної адміністрації Андрій Прокопенко;
- голова Чернігівської обласної ради Ігор Вдовенко;
- голова МТКУ, перший секретар посольства Словаччини в Україні Соня Крайчева.

З презентацією економічного потенціалу області виступив директор Департаменту розвитку економіки та сільського господарства облдержадміністрації Олександр Хомик.

Презентацію потенціалу області у агропромисловому секторі провів заступник директора Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Олег Крапивний.

Президент Африканського Союзу Іса Садіо Діадло розповів про перспективні напрямки виходу на ринки Африки.

Проєкт "Індустріальний парк "Менський" презентував Менський міський голова Геннадій Примаков.

Про особливості проекту "Поглиблена переробка продукції, як інструмент покращення економічної доцільності виробництва" розповів директор приватного багатопрофільного підприємства "Вимал" Сергій Самоненко.

Посол у справах миру в Арабській Республіці Єгипет Андрій Горчаков проінформував присутніх про різні види співпраці, які зараз реально працюють між нашими країнами, та  запропонував керівництву області вивчити питання про надання одному із міст Чернігівщини побратима з Єгипту.

Про юридичний супровід бізнесу в міжнародних проектах  розповіла партнер юридичної компанії «Саенко-Харченко» Олена Сукманова.

По закінченню зустрічі відбувся обмін сувенірами.

https://kyivdiplomatic.com/ua/news/209?fbclid=IwAR1I089kIfvwosgv53plyYeiLlWj_0yMqiS60QZWAjTVToI_l5bf80fFxjs

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.