Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 11:23:40

На 22 грудня ЦВК оголосила вибори в 86 об’єднаних громадах, у Чернігівській області - в 5 ОТГ

11.10.2019   18:04Агенцiя

Центральна виборча комісія призначила на неділю, 22 грудня 2019 року, перші вибори депутатів та голів у 86 об’єднаних територіальних громадах (1 міська, 16 селищних, 69 сільських ОТГ).

Вибори пройдуть у 21 області: у Вінницькій області вибори відбудуться у 3 об’єднаних громадах, у Волинській області – у 2 ОТГ, у Дніпропетровській області – в 5 ОТГ, у Донецькій області – в 1 ОТГ, у Житомирській – в 1 ОТГ, у Закарпатській області – в 9 ОТГ, у Запорізькій області – у 8 ОТГ, в Івано-Франківській області – в 6 ОТГ, у Київській області – в 2 ОТГ, у Кіровоградській області – в 6 ОТГ, у Луганській області – в 1 ОТГ, у Миколаївській області – в 2 ОТГ, в Одеській області – в 5 ОТГ, у Полтавській області – в 6 ОТГ, у Рівненській області – в 9 ОТГ, у Тернопільській області – в 4 ОТГ, у Харківській області – в 4 ОТГ, у Херсонській області – в 2 ОТГ, у Хмельницькій області – в 4 ОТГ, у Чернівецькій області – в 1 ОТГ, у Чернігівській області – в 5 ОТГ.

Голів та депутатів місцевих рад обиратимуть у Добрянській, Понорницькій, Сухополов'янській, Талалаївській та Киселівській громадах.

Окрім того, ЦВК призначила на 22 грудня 2019 року додаткові вибори депутатів 33 сільських, селищних рад, що приєдналися до ОТГ. Зокрема, у Вінницькій області такі вибори відбудуться в 6 сільських та селищних радах, у Волинській області – у 4 сільських та селищній радах, у Дніпропетровській області – у 3 сільських радах, у Донецькій області – в 1 сільській раді, у Закарпатській області – в 1 сільській раді, у Запорізькій області – у 2 сільських радах, в Івано-Франківській області – в 1 сільській раді, у Кіровоградській області – в 1 селищній раді, у Львівській області – у 2 сільській та селищній радах, у Миколаївській області – в 1 сільській раді, в Одеській області – у 2 селищних радах, у Полтавській області – в 2 сільській та селищній радах, у Тернопільській області – в 3 сільських та селищній радах, у Херсонській області – в 1 селищній раді, у Хмельницькій області – в 1 сільській раді, у Черкаській області – в 1 сільській раді, у Чернівецькій області – 1 селищній раді.

Комісія оголосила початок виборчого процесу перших та додаткових виборів з 2 листопада 2019 року.
 

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.