Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 16:36:13

Міський голова Чернігова подякував депутатам Верховної ради минулого скликання

24.09.2019   09:46Агенцiя

На ранковій нараді у муніципалітеті 24 вересня міський голова Владислав Атрошенко зробив заяву, яка стосується роботи народних депутатів минулого скликання.

«Відбулися вибори, деякі політичні партії не здолали 5%-бар’єр і не увійшли до Верховної Ради, інші не пройшли по округах. Серед них багато народних депутатів, декі лідери політичних сил, які працювали і на Чернігівщині: Олег Ляшко, Максим Микитась, Сергій Березенко, Олег Дмитренко, Анатолій Євлахов, Олександр Кодола.

Що стосується Олега Ляшка, то хотів би публічно вибачитись, що ми не запросили його на відкриття дитячого садка у Чернігові. Я публічно про це говорю. Він допоміг із будівництвом, зокрема на рівні 50 млн грн коштів депутатами від Радикальної партії було спрямовано. Низький уклін та велика подяка за це. Я про це говорив під час відкриття.

Що стосується інших депутатів, то вважаю, що ті можливості, які були у Сергія Березенка, не у повній мірі були використані для підтримки Чернігова. Разом з тим, дякую нардепу за допомогу, зокрема, за кошти на будівництво прибудови школи ім.Вільконського, скверу на розі Шевченка та Рокоссовського та інше.

Певні кошти для міста спрямував Максим Микитась, дякую за це. Хотів подякувати Анатолію Євлахову, за те, що він робив у своєму окрузі. Переконаний, що у окрузі Олега Дмитренка також будуть пам’ятати його добрі справи. Олександр Кодола – надзвичайно активний депутат, думаю, його виборці будуть вдячні йому за роботу в окрузі. Якби його потенціал було використано у Чернігові, для міста можна було зробити більше», - наголосив міський голова.

Владислав Атрошенко також відзначив внесок всіх народних депутатів минулого скликання, які доклали зусиль до будівництва нового відділення онкодиспансеру.

«Дякую всім депутатам, які працювали для своїх громад. Хотів би, що це було прикладом вже для новообраних депутатів. Жоден виборець не згадає номер законопроекту, за який голосував депутат, хоча це їх основна робота. Але конкретні справи вони лишатимуться. Я з гордістю підніму прапор з прізвищем будь-якого депутата, який буде допомагати місту і спрямовувати кошти у Чернігів», - наголосив міський голова.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.