Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 10:30:08

В ОВК Чернігівщини наполовину змінився склад

13.07.2019   10:06Агенцiя

В Чернігівській області станом на 12 липня в шести окружних виборчих комісіях зі 108 членів замінено 53 особи (50%). Про це повідомляють спостерігачі ОПОРИ.

ОПОРА вже писала про першу хвилю замін станом на  13 червня, коли  в складах  усіх 6 ОВК (№№ 205-210) рішенням Центральної  виборчої комісії у зв'язку з поданням суб'єктів подання замінили 23 члени ОВК, серед них і керівний склад ОВК №205. Протягом наступного місяця   відбулися ще 30 замін. 

Найбільше (по 5) – від партій “Заступ” та “5.10”.  Три заміни від “Народного фронту“ та “Солідарності жінок України”, по дві  від об'єднання “Самопоміч”, “Сильної  України”, “Інтернет партії України”, по одній від “Конгресу Українських Націоналістів”, “Радикальної партії  Олега Ляшка”, “Ліберальної партії України”, “Опозиційного блоку”, “Зеленої планети”,” Партії Зелених України”, ВО “Свобода” та ” Правого сектору”.

Нагадаємо, що  до складу 1091 чернігівських ДВК увійшло 15 384  осіб за поданням 64 суб’єктів.

До складу дільничних виборчих комісій увійшли особи за поданням шести політичних партій, які мають фракції в парламенті: ВО "Батьківщина", "Європейська Солідарність", " Опозиційний блок", " Радикальна партія Олега Ляшка", "Об’єднання “Самопоміч", "Народний фронт". Від них в комісіях працюватимуть 4585 людей. Ще 6374 особи подали тринадцять політичних партій, серед них: "Аграрна партія", ВО "Батьківщина",  ВО "Свобода", "Громадянська позиція", "Європейська  Солідарність", "Опозиційна платформа – За життя",  "Опозиційний блок", "Партія зелених", "Об’єднання "Самопоміч", "Радикальна партія Олега Ляшка", "Соціальна справедливість", "Сила і честь", "Слуга народу".

Від 46 кандидатів до складу комісій увійшли 4 425 представників.
 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини