Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 04:15:17

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Ніжинської міськради

09.03.2019   11:20Агенцiя

7 березня у малій залі виконавчого комітету Ніжинської міської ради відбулося засідання виконавчого комітету під головуванням міського голови Анатолія Лінника.


У засіданні взяли участь перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник, заступник міського голови Ігор Алєксєєнко, секретар Ніжинської міської ради Валерій Салогуб, радник міського голови Сергій Осадчий, керівники структурних підрозділів та виконавчих органів виконавчого комітету.

На порядок денний було винесено 2 проекти рішень та 5 проектів, подані у робочому порядку, а також Різне:
1. Про видалення зелених насаджень на території м. Ніжина.
2. Про надання квартири.
3. Про відзначення Грамотами виконавчого комітету Ніжинської міської ради.
4. Про створення аукціонної комісії для продажу нежитлової будівлі "лазня", що розташована за адресою м. Ніжин, вул. Козача, 3.
5. Про розгляд матеріалів з питань захисту прав дитини.
6. Про надання матеріальної  допомоги
7.Про розміщення тимчасових споруд у м. Ніжин.

Під час розгляду проекту рішення "Про видалення зелених насаджень" міський голова Анатолій Валерійович поцікавився у начальника управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолія Кушніренка про плани щодо озеленення  міста взамін спиляних дерев. На що Анатолій Миколайович повідомив присутнім про розробку проекту з озеленення, зокрема висадження лип та кленів вздовж вулиці Шевченка від зупинки "Об’їжджа" до зупинки "Сільмаш".

Наступним розглянули проект рішення "Про надання квартири". Одноголосне рішення членів виконавчого комітету - надати службове житло подружжю молодих перспективних лікарів Ніжинської центральної міської лікарні імені Миколи Галицького. Анатолій Лінник наголосив, що програма забезпечення службовим житлом буде продовжуватись і надалі, адже це сприяє залученню вкрай необхідних місту медичних працівників. Головний лікар Ніжинської центральної міської лікарні ім.Миколи Галицького Олександр Костирко подякував за підтримку міської влади та зазначив, що програма забезпечення лікарів вкрай важлива для розвитку медицини у місті.

Проекти подані в робочому порядку стосувалися важливих аспектів економічного та соціального життя громади, були попередньо обговорені, а тому не викликали заперечень у членів виконавчого комітету.

У «Різному» члени комісії розглянули клопотання голови відокремленого підрозділу Громадської організації "Єдина родина Чернігівщини" щодо сприяння у зменшенні суми оплати за виготовлення проектної документації із землеустрою на відведені земельні ділянки для членів сімей військовослужбовців загиблих в Антитеротистичній операції. Під час розгляду головуючий надав доручення підготувати листа до відповідних суб’єктів підприємницької діяльності з колопотанням про надання пільг. заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігор Алєксєєнко також додав, що доцільно зазначити рекомендований розмір пільг для сімей військовослужбовців загиблих в АТО  в розмірі 90%, для учасників АТО та ООС у розмірі 50%. Пропозицію було одноголосно підтримано виконавчим комітетом. Всі питання порядку денного були розглянуті та погоджені.
 

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини