Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 02:29:42

Олександр Мисник: Реформа "Укрпошти" не повинна погіршити якість надання послуг у сільській місцевості

18.12.2018   09:08Агенцiя

На оперативній нараді в облдержадміністрації керівник філії Чернігівської дирекції ПАТ «Укрпошта» Олена Дорошенко представила результати аналізу роботи поштових відділень області.

Провести відповідний моніторинг було вирішено на попередній нараді з головою ОДА Олександром Мисником.

- Минулого тижня Президент України Петро Порошенко під час зустрічі з Міністром інфраструктури Володимиром Омеляном та Генеральним директором ПАТ «Укрпошта» Ігорем Смілянським дав доручення забезпечити доставку пенсій, припинити звільнення листонош та зберегти відділення у сільській місцевості.

Кожен район має чітко проаналізувати власні проблеми у цій сфері та знайти шляхи їх вирішення. Зокрема мова йде про встановлення покажчиків будинків та вулиць (усе зроблено лише в Корюківській ОТГ); підбір кадрів; оренду приміщень на пільгових умовах; збільшення передплати періодичних друкованих видань тощо.

Оперативність виконання роботи багато в чому залежить від волі керівника району чи ОТГ. Наше спільне завдання: надання якісних послуг поштового звязку у будь-якому куточку області за будь-яких умов, — наголосив очільник облдержадміністрації

За словами Олени Дорошенко, на сьогодні існуюча мережа забезпечує надання всього спектру поштових, фінансових, комерційних та інших послуг поштового зв’язку, у тому числі - доставку поштових відправлень, періодичних друкованих видань, виплату пенсій та соціальних допомог, забезпечення передплати друкованих видань та оплату комунальних платежів.

-  Уже з 3 січня відновлять роботу два відділення стаціонарного зв’язку у Седневі (Чернігівський район) та Жадові (Семенівський район), — повідомила Олена Дорошенко, додавши: У п’ятницю «Укрпошта» підписала договір на 2019 рік і з Пенсійним фондом в області. Відтак, пенсії доставлятимуться вчасно: як додому, так і у відділення.

 
Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини