Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 12:56:23

Анатолій Гриценко: "Сподіваюся, лише оголошенням воєнного стану засідання РНБО не обмежиться"

26.11.2018   14:40Агенцiя

Рада національної безпеки та оборони повинна якнайшвидше затвердити план конкретних дій на ключових напрямах за умови введення воєнного стану.

Так Анатолій Гриценко на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook прокоментував рішення РНБО.

«Мобілізація оборонних зусиль зараз потрібна, це факт. Сподіваюся, лише оголошенням воєнного стану засідання РНБО не обмежиться», - пише лідер «Громадянської позиції».

Окрім цього, Анатолій Гриценко підкреслив важливість того, де саме буде введений воєнний стан - на всій території України, чи в кількох областях.

«Питання вкрай важливе і рішення має бути обгрунтованим», - зазначив він.

У той же час політик наголошує на доцільності введення воєнного стану ще у 2014 році та згадує, як влада «видумувала будь-які причини, аби не мобілізувати країну для оборони як того вимагає Закон». На думку Гриценка, за це відповідальні особи повинні будуть понести покарання.

«Чим нас тільки не лякали, в, тч, припиненням співпраці з МВФ та іншими казками? Але це питання вже ставитимуть слідчі прокуратури, трохи пізніше», - зазначив Анатолій Гриценко.

Нагадаємо, раніше лідер «Громадянської позиції» відзначив, що на засіданні РНБО необхідно затвердити план дій з використанням оборонних, політичних, дипломатичних, юридичних, інформаційних та інших засобів.

За матеріалами блогу Анатолія Гриценка на "Українській правді".

PR

 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини