Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 08:29:09

Розширена оперативна нарада при Ніжинському міському голові

02.07.2018   11:09

2 липня у великій залі Ніжинської міської ради відбулась розширена оперативна нарада при міському голові.

На початку засідання Анатолій Валерійович ознайомив присутніх з планом проведення розширеної оперативної наради керівників підприємств, установ, закладів та організацій міста, керівників виконавчих органів ради, виконавчих органів виконавчого комітету міської ради при міському голові:

1.Про стан охорони публічного порядку та запобігання злочинності на території м.Ніжина впродовж першого півріччя 2018 року (начальник сектора моніторингу Ніжинського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області Музиченко І.І.).

2.Про заходи щодо запобігання надзвичайним ситуаціям, що були вжиті на території міста Ніжина впродовж першого півріччя 2018 року, інформаційно-роз'яснювальну роботу та пожежної безпеки на території м.Ніжина (начальник Ніжинського управління держслужби НС Іваницький Анатолій Петрович).

3. Про стан епідеміологічної ситуації на території м.Ніжина, профілактика захворювань серед населення міста впродовж першого півріччя (головний лікар КЛПЗ «Центральна міська лікарня ім. Галицького» Костирко Олександр Михайлович).

4.Про стан ремонту доріг у місті Ніжині (начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Кушніренко Анатолій Миколайович).

5.Про стан виконання капітальних робіт по місту відповідно до додатку 5 рішення Ніжинської міської ради «Про внесення змін до рішення міської ради VІІ скликання від 21 грудня 2017 року № 6-34/2017 «Про міський бюджет м.Ніжина на 2018 рік».

6.Різне.

7. Підведення підсумків.

Традиційно було заслухано представника Ніжинського відділу поліції Інну Музиченко про стан оперативної обстановки та криміногенної ситуації, що склалася на території громади міста за І півріччя 2018 року. Відповідно до наданої інформації, за І півріччя до відділу поліції надійшло 6457 заяви та повідомлення про вчинені кримінальні правопорушення та інші події (у 2017 році ця цифра складала 6137 правопорушень), з яких до Єдиного державного реєстру досудових розслідувань внесено 682 кримінальні провадження (у 2017 році – 788).

Виявлено 3496 адміністративних правопорушення та накладено 1557 штрафів на суму 412237 гривень. Добровільно сплачено штрафів: 697 постанов на суму 189797 гривень. По лінії дорожнього нагляду зафіксовано 1315 порушень (100 – керували транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння; 122 – керування без відповідних документів; 37 – керування транспортними засобами особами, які не мають на це права; 97 – знехтували умовами технічного контролю; 144– керування водієм транспортним засобом, що має несправності; 413 – перевищення водіями транспортних засобів встановлених обмежень швидкості руху та порушення інших ПДР). Продовжують мати місце випадки вживання алкогольних напоїв (749 випадків) та паління тютюнових виробів (548 випадки) у громадських місцях. Зафіксовано 87 фактів вчинення насильства в сім'ї та 30 фактів невиконання своїх батьківських обов'язків щодо виховання дітей.

Начальник УЖКГ та Б Анатолій Кушніренко доповів, що був проведений тендер на виконання ямкового ремонту доріг по місту Ніжину, за результатами якого переможцем стало ТОВ «Ніжинська пересувна шляхобудівельна  механізована колона». 18 травня було розпочато виконання робіт по ремонту дорожнього покриття, у першу чергу відремонтовані в'їзди в місто з боку м.Прилук (вулиця Прилуцька – 589 м²) та м.Носівка (вулиця Носівський Шлях – 643 м²) та головну вулицю міста – Шевченка – 8300 м². Також паралельно проводились роботи по вул.Липіврізькій – 147,3м² та вул.Шепелівській – 41,1 м². 7 червня виконувались роботи по ремонту дорожнього покриття по вул.Набережній – 200м² та вул.Воздвиженській – 423,7 м², а минулого тижня було відремонтовано вул.Незалежності, вул.Корчагіна та вул.Батюка. Загальний обсяг робіт складає 10344,1м² на суму близько 3,8 млн.грн. Наступним етапом буде завершення робіт по одній із головних вулиць міста – вул.Московська та в'їзд у місто зі сторони с.Вертіївки та с.Колісників – вулиці Борзнянський Шлях, Овдіївська та вул.Челюскіна. Також однією з пріорітетних задач є виконання ремонту вулиць, якими рухається пасажирський транспорт: вул.Комонавтів, вул.Василівська, вул.Журавська, вул.Козача, вул.Ващенка.

УЖКГ та Б був сформований перелік вулиць, які потрібно прогрейдерувати та підсипати у 2018 році (90 вулиць – відповідно до звернень громадян міста та депутатів міської ради). З початку року були виконані роботи по грейдеруванню та відсипці вул.Сергія Шишка та дороги від вул.Шепелівської до кладовища «Козирівське». Анатолій Миколайович також зазначив, що з держбюджету планується виділити 10,7 млн.грн. на проекти по ремонту доріг (вул.Думська, Некрасова, Незалежності, Коцюбинського, Гребінки), які управління подавало до обласної державної адміністрації на виділення коштів.

Підвівши підсумки наради, міський голова Анатолій Лінник надав слово начальнику управління культури і туризму Тетяні Бассак, яка запросила всіх присутніх та на святкування свята Івана Купала, що відбудеться 6 липня о 20-00 годині в Графському парку.


Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини