Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 08:44:00

Рейдерського захоплення нема, та ситуацію пильнуватимуть надалі

06.03.2018   15:11Агенцiя

Такого висновку члени оперативного штабу з питань захисту прав землевласників та представників аграрного бізнесу дійшли під час розгляду питання щодо ТОВ «Плиски-Агро» (Борзнянський район).

Нагадаємо, нещодавно керівництво зазначеного товариства звернулося до заступника голови обласної ради Арсена Дідура з проханням допомогти уникнути рейдерського захоплення агропідприємства. На переконання заявників, у певної групи осіб є намір спровокувати конфлікт між орендарями та пайовиками, аби дискредитувати ТОВ «Плиски-Агро».

На початку засідання всі члени штабу висловилися за відсторонення політичного аспекту питання і його розгляд суто в правовому полі. Після заслуховування всіх сторін конфлікту з’ясувалося, що фактичних проявів рейдерства не зафіксовано. Однак, на переконання деяких учасників засідання, підприємство таки має бути насторожі.

Сергій Сергієнко, заступник голови облдержадміністрації: У  цій ситуації є наше спільне досягнення (ред. обласної влади та бізнесу) — це збільшення орендної ставки за землю.

Даний випадок, на щастя, не є прикладом рейдерського захоплення. Однак облдержадміністрація і надалі спостерігатиме за ходом справ, за необхідності звертатиметься до відповідних органів.

Наразі маємо налагодити діалог між представниками бізнесу та керівництвом Борзнянського району й новоствореною ОТГ.

Арсен Дідур, заступник голови обласної ради: На жаль, факти рейдерства в Україні є. І всі підприємства, особливо у передвиборчий період, мають бути готовими до провокацій. Та я вважаю, що у питанні розвитку регіону політичні сценарії недоцільні.


Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.