Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 11:17:53

Ніжин: прийнято бюджет міста на 2018 рік

23.12.2017   11:16

Відбулася чергова 34 сесія міської ради. Ключовим питанням порядку денного стало затвердження бюджету міста на 2018 рік.

Згідно з рішенням, у 2018 році місто отримає 689 096,3тис. грн доходу, в тому числі доходи загального фонду становитимуть – 679 251,2 тис. грн., доходи спеціального фонду  бюджету – 9 845,1 тис. грн. Бюджет збалансований, тому видатки заплановані у такому ж розмірі - 689 096,3 тис. грн. ( видатки загального фонду бюджету –  657 535,7 тис. грн., видатки спеціального фонду бюджету – 31 560,6 тис. гривень).

Оборотний касовий залишок бюджетних коштів міського бюджету визначено у сумі 50,0 тис. гривень.

Резервний  фонд  міського бюджету буде в розмірі 8 791,7 тис. грн., в тому числі на фінансування проектів - переможців, які будуть реалізовуватись у 2018 році у рамках Програми реалізації громадського бюджету (бюджету участі) затверджені видатки в сумі  2 201,7 тис. грн.

Ще одним важливим прийнятим рішенням для міста стало затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Міському центру фізичного здоров’я «Спорт для всіх» під будівництво басейну. Нагадаємо, що проект басейну в Ніжині входить до переліку проектів Чернігівської області, на який може бути виділено 70% потрібної суми з Державного фонду регіонального розвитку. 

Всього на пленарному засіданні було прийнято 17 проектів рішень.


Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.