Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 13:18:43

Голова обласної державної адміністрації побував у Варвинському районі з робочим візитом

22.12.2017   15:48Агенцiя

21-го грудня, голова Чернігівської обласної державної адміністрації здійснив робочу поїздку до Варвинського району.

Свій візит керівник області розпочав зустріччю з багатодітною родиною. Принагідно, до новорічних свят, він передав родині Базилевич із села Остапівка, в якій виховується п’ятеро дітей, придбану в рамках обласної цільової програми, пральну машину.

Наступна зустріч – у ширшому колі. У залі засідань районної державної адміністрації Валерій Куліч провів зустріч з очільниками місцевих органів державної та самоврядної влади. Зокрема – й з активістами Озерянської округи, які вимагали від голови ОДА затвердження позитивного висновку про створення Озерянської об’єднаної територіальної громади.

Голова ОДА Валерій Куліч, за підсумками жвавого обговорення, запропонував представникам громади створити спільну робочу групу для здійснення фінансової експертизи спроможності проекту Озерянської ОТГ, щоб фахівці ОДА разом із незалежними експертами від ініціативної групи ще раз прорахували фінансові можливості Озерянської громади. А потім, за підсумками роботи, зустрітися з громадою в селі Озеряни для аналізу розрахунків і обговорення відповідних дій та рішень.

Опісля голова облдержадміністрації Валерій Куліч у супроводі очільників району Любові Долі й Петра Бакуменка відвідав Варвинську районну гімназію і ЗОШ I-III ступенів та ознайомився з проведеними за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку роботами з реконструкції приміщень (у районній гімназії – заміна віконних і дверних блоків на металопластикові та реконструкція внутрішніх приміщень, у ЗОШ I-III ступенів – заміна даху, вікон, утеплення фасаду, облаштування ганків).

Під час перебування у Варвинській ЗОШ I-III cтупенів голова обласної державної адміністрації Валерій Куліч і керівники району вшанували пам’ять загиблого воїна АТО В’ячеслава Носенка, який навчався в цій школі, поклавши квіти до меморіальної дошки.

Останнім плановим пунктом візиту став Гнідинцівський газопереробний завод, який входить до складу публічного акціонерного товариства «Укрнафта». Очільник виконавчої влади в області Валерій Куліч ознайомився з виробничими потужностями Гнідинцівського ГПЗ ПАТ «Укрнафта», обговорив із колективом заводу можливі шляхи розвитку підприємства і запевнив у всебічній підтримці подальшої безперебійної роботи підприємства.

Наприкінці робочої поїздки Валерій Куліч разом із головами РДА і райради Любов’ю Долею і Петром Бакуменком та директором ДЮСШ Михайлом Бойком оглянули ще кілька об’єктів, роботи з реконструкції яких проводяться чи були нещодавно завершені.


Прес-служба облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини