Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 07:00:03

Міська рада включила до порядку денного 11 додаткових питань

21.12.2017   10:44

Сьогодні, 21 грудня, розпочала свою роботу двадцять шоста сесія Чернігівської міської ради сьомого скликання. На початку пленарного засідання зареєструвалося 34 депутата.

Міська рада включила до порядку денного 11 додаткових питань. Зокрема, звернення до Президента України, ВРУ, КМУ та МФУ щодо погашення заборгованості державного бюджету за надані пільги та житлові субсидії населенню, звернення до Прем’єр-міністра України, Міністра інфраструктури  та народного депутата України щодо прискорення прийняття рішення про передачу ЦМК ДЗ "Вузлова лікарня ст. Чернігів ПЗЗ" до кінця грудня 2017 року, а також звернення до Прем’єр-міністра України щодо прискорення прийняття нормативних документів, які б надали правову можливість роботи ЦЗО органів місцевого самоврядування.

Крім того, серед додаткових питань: про дострокове припинення повноважень депутата Чернігівської міської ради Вадима Соколюка, обраного від Чернігівської міської організації Політичної партії "Об’єднання "Самопоміч", на підставі його особистої заяви. Також депутати розглянуть питання щодо звільнення Ірини Мокроусової з посади директора КП "Редакція Чернігівської міської газети "Чернігівські відомості" Чернігівської міської ради відповідно до підстав, передбачених контрактом.

Після затвердження порядку денного депутати розглянули питання про дострокове припинення повноважень депутата Вадима Соколюка. "За" це рішення проголосувало 36 депутатів. Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко подякував депутату за плідну роботу, побажав йому успіхів на новій посаді, а також висловив сподівання, що він залишиться активним громадянином нашого міста.

З питаннями порядку денного можна ознайомитись за посиланням http://chernigiv-rada.gov.ua/news/view/10430, з проектами рішень міської ради - http://chernigiv-rada.gov.ua/project/rada. Також ведеться онлайн-трансляція пленарного засідання http://chernigiv-rada.gov.ua/info/7553.


Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини