Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:02:47

Марина Порошенко: "Чернігівське "Відродження" – реабілітаційний центр європейського рівня"

05.12.2017   08:33Агенцiя

4 грудня, із робочим візитом Чернігівщину відвідала дружина Президента України Марина Порошенко. У програмі візиту – огляд медіатек у школах області, які мають інклюзивні класи, та участь у відкритті гідромасажного блоку в обласному Центрі комплексної реабілітації дітей з інвалідністю «Відродження».

Введення в дію сучасного басейну та гідромасажного блоку з 4 ваннами для дітей – одне з поліпшень, здійснених у ході масштабної реконструкції обласного центру «Відродження», розпочатої у жовтні 2016 року.

У рамках проекту реконструкції вже добудовано й проведено внутрішні роботи у 3-поверховому корпусі, де розмістилися, крім переліченого, 5 додаткових приміщень харчоблоку, устатковані новим обладнанням, велика музична зала, кабінети лікувальної фізкультури, тренажерна зала, вестибюль, приміщення для кабінету соціально-побутової реабілітації.

Площа новозбудованих приміщень становить понад 800 квадратних метрів. Із розширенням Центру для обслуговування дітей буде створено 52 робочі місця.

«Це вже є реабілітаційний центр європейського рівня, де є всі умови для того, щоб дитина могла отримати допомогу в повному обсязі у всіх необхідних напрямках, – сказала Марина Порошенко після ознайомлення з роботою Чернігівського обласного центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю «Відродження». – І ми бачимо, що і діти усміхаються, і батьки дуже вдячні – у них з’явилася надія на те, що їхні діти матимуть захищене майбутнє, зможуть соціалізуватися, покращити стан здоров’я і на майбутнє отримати гарну освіту».

«Дивлячись на те, як горять очі у директора Центру і його заступників, я впевнена, що вони на цьому не зупиняться, і Центр продовжить розвиватися», – резюмувала дружина Президента України Марина Порошенко.


Прес-служба облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини