Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 00:28:06

Райдержадміністрацію, яку очолюю, я б взагалі закрив через неефективність, - чиновник-ветеран АТО. ВІДЕО

04.12.2017   10:15Агенцiя

Віктор Кузуб розповідає про те, як став виконувачем обов’язків голови Коропської РДА Чернігівської області.

У студії Громадського Радіо — ветеран АТО, випускник проекту «За ветеранів до влади», виконувач обов’язків голови Коропської РДА Чернігівської області Віктор Кузуб.

Олена Бадюк: Ким ви працювали до війни?

Віктор Кузуб: До війни я працював також в РДА близько 5 років: від спеціаліста 1-ї категорії дійшов до завідувача сектора. У 2014 році, коли розпочалися активні дії на Донбасі, я вирішив не стояти осторонь, а також бути активним і мобілізувався. Спочатку я був мобілізований до райвійськкомату, а потім відправлений до 41-го батальйону тероборони Чернігівської області. Після демобілізації у 2015 році я повернувся у райдержадміністрацію, але я себе не знайшов на державній службі, тому вирішив звільнитися і поїхати до Києва. Я не думав повертатися на державну службу, але познайомився на курсах англійської мови ще з одним АТОшником і сказав, що шукаю роботу. Він відповів, що працює в Міністерстві молоді та спорту, і запросив приходити. Я прийшов, коли змінювалися умови прийому на державну службу. Півроку я волонтерив в міністерстві. Лише потім пройшов конкурс і знову повернувся на державну службу. Розпочався проект «За ветеранів до влади». Отримані на проекті знання змінили моє уявлення про державну службу, дали поштовх не зупинятися на досягнутому, а й ти вперед. Після закінчення проекту був оголошений конкурс на першого заступника Коропської РДА. Я вирішив спробувати і успішно пройшов конкурс.

Олена Бадюк: Чи змінилося ваше уявлення про державну службу, коли ви почали працювати?

Віктор Кузуб: Звичайно, я зрозумів, що треба брати на себе всю повноту відповідальності і наполегливо працювати, досягати поставленої мети, працювати не лише для себе, а працювати для людей і розвивати район. Ми йдемо в європейському напрямі розвитку, ми децентралізуємо владу. Є об’єднані територіальні громади. У райадміністрації вже дуже мало функцій впливу на території. ОТГ лише починають свою роботу. В майбутньому я б хотів працювати в ОТГ, а не в райдержадміністрації. Я б вже закрив райдержадміністрацію, бо вона не потрібна. Це старий режим.




https://hromadskeradio.org/programs/kyiv-donbas/rayderzhadministraciyu-yaku-ocholyuyu-ya-b-vzagali-zakryv-cherez-neefektyvnist-chynovnyk-veteran-ato

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини