Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 08:00:30

В облраді розглянули питання щодо функціонування регіонального ландшафтного парку "Міжрічинський"

26.10.2017   09:37

25 жовтня заступник голови обласної ради Арсен Дідур провів робочу нараду щодо вирішення питання реєстрації, визначення підпорядкування та подальшої долі регіонального ландшафтного парку «Міжрічинський» Козелецького району.

У нараді взяли участь перший заступник голови Козелецької райдержадміністрації Юрій Заславський, заступник директора Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації Тетяна Небрат, начальник відділу природно-заповідного фонду, біоресурсів та екомережі Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації Віталіна Синіговець, начальник Управління комунального майна Андрій Бунін, заступник начальника Головного управління статистики у Чернігівській області Тетяна Козар, представники юридичного відділу обласної ради.

Регіональний ландшафтний парк «Міжрічинський» створено згідно з рішенням Чернігівської обласної ради від 20 червня 2002 року з метою збереження в природному стані типових для регіону ландшафтів на межі лісостепової зони з притаманними їм рослинними та тваринними комплексами, забезпечення багатопланових наукових досліджень, відтворення біологічного різноманіття, охорони та раціонального використання природних ресурсів.

Головними питаннями, що потребують найшвидшого вирішення, залишаються визначення підпорядкування РЛП «Міжрічинський» та шляхів його фінансування.

На сьогоднішнішній день останній директор звільнився, але юридично це звільнення неможливо оформити належним чином, так само як і призначити нового директора.

Під час засідання було детально вивчено нинішню ситуацію у РЛП та прийнято рішення для остаточного вирішення його подальшої долі найближчим часом провести робочу нараду безпосередньо у Козелецькому районі із залученням представників місцевої влади.


Наталія Купрієнко

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини