Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 11:15:27

У Сосницькій громаді за 26 депутатських мандати змагатимуться 134 кандидати

09.10.2017   16:20

Сосницька селищна виборча комісія на перші вибори об’єднаної територіальної громади зареєструвала 134 кандидата у депутати до Сосницької селищної ради та 5 кандидатів на посаду селищного голови громади.

На посаду селищного голови Сосницької ради об’єднаної територіальної громади зареєстровано 5 кандидатів.

Зокрема на посаду керівника об’єднаної громади претендують:
1) Портний Андрій Дмитрович, голова Сосницької селищної ради, 1985 року народження, проживає в смт. Сосниця, безпартійний, самовисування;
2) Гординський Віктор Михайлович, пенсіонер, 1956 року народження, проживає в смт. Сосниця, безпартійний, самовисування;
3) Адаменко Анатолій Миколайович, голова Авдіївської сільської ради, 1972 року народження, проживає в с. Авдіївка, безпартійний, самовисування;
4) Матвієнко Іван Михайлович, військовий пенсіонер, 1954 року народження, проживає в смт. Сосниця, безпартійний, самовисування;
5) Ірха Андрій Іванович, голова Шаболтасівської сільської ради, 1972 року народження, проживає в с. Шаболтасівка, безпартійний, самовисування.

Також до участі у перших виборах до Сосницької селищної ради об’єднаної територіальної громади зареєстровано 134 кандидати, з яких 13 - самовисуванців. Місцеві організації політичних партій висунули понад сто кандидатів: Радикальна партія Олега Ляшка висунула 26 кандидатів у депутати, Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» - 26 кандидатів у депутати,  «Наш Край» – 20 кандидатів у депутати, Аграрна партія України –  17 кандидатів, «Блок Петра Порошенка «Солідарність» – 14 кандидатів, «Опозиційний блок» – 8 кандидатів, Об’єднання «Самопоміч» – 5 кандидатів, та «Українське об’єднання партіотів - УКРОП» - 5 кандидатів у депутати.

Нагадаємо, що відповідно до частини 9 статті 41 Закону України «Про місцеві вибори», територіальна виборча комісія не пізніш як на третій день з дня прийняття документів, зазначених у частині першій статті 38 цього Закону, але не пізніш як за 23 дні до дня голосування приймає рішення про реєстрацію кандидатів у депутати або про відмову в реєстрації кандидата (кандидатів), включених до виборчого списку кандидатів у депутати.

Відзначимо, що в Громадянській мережі ОПОРА працює «гаряча лінія», на яку можна звертатися в разі виникнення проблем чи потреби консультацій щодо виборів – (044) 591-44-44 (вартість дзвінків згідно з тарифами вашого оператора).

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини