Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 18:33:35

"За життя" Чернігівщини підбила підсумки і окреслила нові плани

19.09.2017   15:59Агенцiя

19 липня голова Чернігівської регіональної організації партії «За життя» Віталій Голець провів робочу нараду з керівниками місцевих партійних організацій, під час якої було підбито підсумки попередньої діяльності та окреслено нові, досить амбітні, плани.

Перед учасниками засідання виступив голова Чернігівської районної організації Володимир Гайовий. Він ознайомив присутніх із рішеннями вищих керівних органів партії «За життя» та закликав керівників бути активнішими на місцях. Адже, незважаючи на період літніх відпусток, партія «За життя» на Чернігівщині продовжує активно працювати, триває реєстрація районних організацій. Крім того, заплановано проведення низки креативних акцій.

Окремими питаннями під час наради обговорювалися стратегія діяльності місцевого осередку партії, а також необхідність формування первинок та відкриття офісів місцевих партійних організацій. Адже вже за кілька місяців у Чернігівській області розпочнеться формування об’єднаних територіальних громад та проведення виборів до органів місцевого самоврядування, і партія має бути готова до цього, аби виправдати довіру людей.

Варто зазначити, що чернігівські партійці серйозно підходять до підбору кандидатів у депутати. «Основними критеріями є: усвідомлене бажання кандидата балотуватися і конкретне бачення, чим він може бути корисним громаді; самодостатність (наявність освіти і професійних досягнень); відсутність негативного шлейфу»», – наголосив голова Чернігівської регіональної організації партії «За життя» Віталій Голець.

Обговорили учасники наради і технічні питання діяльності партії, зокрема, Віталій Голець надав вичерпну відповідь на питання, які турбували керівників районних організацій.


https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=131998230870077&id=100021797020776&pnref=story

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини