Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 10:57:58

Заява фракції "Наш край" щодо спроби зняття секретаря Чернігівської міської ради Віктора Бистрова

25.05.2017   19:47Агенцiя

Фракція «Наш край» у Чернігівській міській раді розцінює спробу зняття секретаря міської ради Віктора Бистрова, як політичний тиск і розправу за принципову позицію депутатів.

25 травня під час чергової сесії міської ради фракція не підтримала питання, що мають сумнівне значення для міста, зокрема, будівництва кілометрової дороги до міського пляжу за майже 17 млн гривень. Фракція «Наш край», виступаючи за конструктивні зміни у місті, запропонувала провести капітальний ремонт існуючої дороги, а не споруджувати нову у зоні лісопарку Кордівка. Віктор Бистров підкреслив, що згідно із запропонованим рішенням, 1 метр цієї дороги коштуватиме для бюджету майже 17 тис. гривень, що занадто дороговартісно, оскільки дорога активно використовуватиметься здебільшого у весняно-літній період. Депутати фракції утримались від головування з цього питання.

Так само фракція не підтримала питання змін до бюджету, оскільки у багатьох питаннях виділення коштів міського бюджету відсутні проекти виконання майбутніх робіт.

Внесення питання про зняття секретаря міської ради наприкінці засідання сесії виглядає, як реагування на позицію депутатів, що виявилися незгодними з міським головою. Про політичну розправу над опонентами зазначили під час виступів і депутати з інших фракцій Чернігівської міської ради.

Фракція «Наш край» у Чернігівській міській раді заявляє про позбавлення права депутатів на свою позицію, що не співпадає з позицією міського голови та спробою узурпації влади у міській раді.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

18 квітня у Чернігові День жалоби

18 квітня у Чернігові День жалоби 09:54

Для вшанування пам'яті загиблих внаслідок ракетного обстрілу російськими військами нашого міста 17 квітня 2024 року у Чернігові 18 квітня оголошено Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

18 квітня: цей день в Україні і світі

18 квітня: цей день в Україні і світі 08:52

ДЕНЬ 785 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 785 RUSSIAN AGRESSION

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини