Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 11:45:41

Відбулася конференція Чернігівської обласної організації Аграрної партії України: нові виклики та завдання

18.03.2017   11:11Агенцiя

16 березня відбулася Конференція Чернігівської обласної організації Аграрної партії України.

Захід проходив за участі голови обласної парторганізації та керівника депутатської фракції Аграрної партії України обласної ради Сергія Гайдая, заступників обласної парторганізації Арсена Дідура та Анатолія Максака. Також в роботі конференції взяли участь депутати обласної та районних рад від АПУ, делегати районних та міських парторганізацій АПУ в області, апарат обласної організації АПУ, запрошені.

Відповідно до порядку денного під час засідання піднімалися наступні важливі питання: “Про діяльність обласної парторганізації з листопада 2016 року по лютий 2017 року та завдання” на поточний рік”, “Про позицію Аграрної партії України відносно земельної реформи”, “Про деякі актуальні питання виборчого процесу у виборах в ОТГ”, “Про обрання делегатів на XI- ий З’їзд АПУ та інші.

На Чернігівщині у грудні минулого року відбувались перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів в 11 об’єднаних територіальних громадах. Місцеві партійні організації взяли активну участь у зазначених виборах.

Районними парторганізаціями було висунуто 200 кандидатів в депутати місцевих рад, 1 кандидат на посаду селищного голови. З 270 (загальна кількість депутатів) мандати депутата отримали 39 представників Аграрної партії України (14,4%), в тому числі 1 – самовисуванець за підтримки Аграрної партії. Найкращий результат отримала Носівська районна парторганізація 10 депутатських мандатів (20,8 %), найгірший Ніжинська районна партійна організація 2 депутатських мандати, в тому числі 1 самовисуванець (7,7%). Якщо по об’єднаним територіальним громадам, то найбільше депутатських мандатів отримали у Мринській – 8 (36,4 %), Іванівській – 6 (27,3 %). У Михайло-Коцюбинський, що прикро, немає жодного депутата від Аграрної партії.
Крім того у Сновській ОТГ першим заступником обраний Орда Іван Григорович. Сновську району раду очолила Кухаренко Ніна Миколаївна, член Агарної партії. Головою Носівської районної ради обраний Красносільский Анатолій Григорович.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини