Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 липня, 05:09:59

Народні обранці обговорили діяльність ДП "Ніжинрайагролісництво" КП "Чернігівоблагроліс"

15.03.2017   10:37Агенцiя

14 березня відбулося засідання тимчасової контрольної комісії з комплексної перевірки діяльності Козелецького районного дочірнього агролісогосподарського спеціалізованого підприємства «Козелецьрайагролісгосп» комунального підприємства «Чернігівоблагроліс», яке провів її очільник, депутат обласної ради Юрій Болоховець.

У роботі комісії взяли участь депутати обласної ради - Дмитро Блауш, Андрій Віротченко, Олександр Демченко та Сергій Пащенко, генеральний директор КП «Чернігівоблагроліс» Сергій Бойцун, представник громади с.Галиця Ніжинського району Анатолій Шейко.

На засіданні народні обранці розглянули питання щодо виконання протокольного доручення 6 сесії обласної ради від 29 вересня 2016 року «Про перевірку діяльності районного дочірнього агролісогосподарського спеціалізованого підприємства «Ніжинрайагролісництво» КП «Чернігівоблагроліс» Чернігівської обласної ради».

Відповідаючи на звернення депутата обласної ради Андрія Віротченка щодо перебігу роботи тимчасової контрольної комісії та, безпосередньо, діяльності ДП «Ніжинрайагролісництво», Сергій Бойцун окреслив стан фінансово-господарської діяльності згаданого дочірнього підприємства та ознайомив членів контрольної комісії з нещодавніми кадровими рішення.

У ході обговорення депутати визначились із переліком питань щодо роботи ДП «Ніжинрайагролісництво», які направлять до КП «Чернігівоблагроліс». Вони, зокрема, стосуються надання додаткової інформації з реалізації деревини за 2015-2016 роки, обсягів заготівлі і показників цін на лісопродукцію, комплексної програми дій з поліпшення фінансово-господарського стану ДП «Ніжинрайагролісництво» тощо.

Разом з тим, депутати погодили продовжити роботу тимчасової контрольної комісії з комплексної перевірки діяльності Козелецького районного дочірнього агролісогосподарського спеціалізованого підприємства «Козелецьрайагролісгосп», принаймні до логічного завершення порушеного питання.


Відділ інформаційного забезпечення та зв'язків з громадськістю виконавчого апарату Чернігівської обласної ради

Останні новини Чернігівщини

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток 12:19

Культурна спадщина є невід'ємною частиною національної ідентичності та історичної пам'яті кожного народу. Вона втілює в собі багатовікові традиції, досягнення мистецтва, архітектури та науки, відображаючи унікальний шлях розвитку суспільства.

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів 12:03

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-червень 2024 року надійшло 4,3 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,6 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

 Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті

Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті 10:10

Кіберполіція України інформує про небезпеку вербування російськими спецслужбами для вчинення диверсій, зокрема – підпалів автомобілів українських військовослужбовців.

Медиків Чернігова привітали з професійним святом 10:06

У Чернігові працівників і працівниць закладів охорони здоров’я нагородили з нагоди Дня медичного працівника України, який відзначається 27 липня.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 8 пожеж. Внаслідок цих подій 3 особи постраждало.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини