Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 01:00:57

Народні обранці обговорили діяльність ДП "Ніжинрайагролісництво" КП "Чернігівоблагроліс"

15.03.2017   10:37Агенцiя

14 березня відбулося засідання тимчасової контрольної комісії з комплексної перевірки діяльності Козелецького районного дочірнього агролісогосподарського спеціалізованого підприємства «Козелецьрайагролісгосп» комунального підприємства «Чернігівоблагроліс», яке провів її очільник, депутат обласної ради Юрій Болоховець.

У роботі комісії взяли участь депутати обласної ради - Дмитро Блауш, Андрій Віротченко, Олександр Демченко та Сергій Пащенко, генеральний директор КП «Чернігівоблагроліс» Сергій Бойцун, представник громади с.Галиця Ніжинського району Анатолій Шейко.

На засіданні народні обранці розглянули питання щодо виконання протокольного доручення 6 сесії обласної ради від 29 вересня 2016 року «Про перевірку діяльності районного дочірнього агролісогосподарського спеціалізованого підприємства «Ніжинрайагролісництво» КП «Чернігівоблагроліс» Чернігівської обласної ради».

Відповідаючи на звернення депутата обласної ради Андрія Віротченка щодо перебігу роботи тимчасової контрольної комісії та, безпосередньо, діяльності ДП «Ніжинрайагролісництво», Сергій Бойцун окреслив стан фінансово-господарської діяльності згаданого дочірнього підприємства та ознайомив членів контрольної комісії з нещодавніми кадровими рішення.

У ході обговорення депутати визначились із переліком питань щодо роботи ДП «Ніжинрайагролісництво», які направлять до КП «Чернігівоблагроліс». Вони, зокрема, стосуються надання додаткової інформації з реалізації деревини за 2015-2016 роки, обсягів заготівлі і показників цін на лісопродукцію, комплексної програми дій з поліпшення фінансово-господарського стану ДП «Ніжинрайагролісництво» тощо.

Разом з тим, депутати погодили продовжити роботу тимчасової контрольної комісії з комплексної перевірки діяльності Козелецького районного дочірнього агролісогосподарського спеціалізованого підприємства «Козелецьрайагролісгосп», принаймні до логічного завершення порушеного питання.


Відділ інформаційного забезпечення та зв'язків з громадськістю виконавчого апарату Чернігівської обласної ради

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.