Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 08:34:37

Погоджувальна рада затвердила порядок денний 17-ї сесії міської ради 7 скликання

15.03.2017   09:54

14 березня, погоджувальна рада затвердила перелік питань порядку денного, що вносяться на розгляд сімнадцятої сесії Чернігівської міської ради сьомого скликання. Засідання сесії відбудеться 24 березня 2017 року о 10-й годині в залі засідань Чернігівської міської ради.

На розгляд депутатів пропонується 14 питань, підготовлених структурними підрозділами міської ради. Про це повідомив Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко на початку засідання.

При розгляді порядку денного депутати акцентували увагу на питанні «Про внесення змін і доповнень до Програми сприяння створенню ОСББ та підтримки будинків ОСББ та ЖБК на 2016-2018 роки», яке внесене відповідно до Положення про місцеві ініціативи в місті Чернігові. Це перший досвід використання права громадськості вносити на розгляд міської ради свої ініціативи.

Рішенням передбачається внести зміни до Програми сприяння створенню ОСББ та підтримки будинків ОСББ та ЖБК на 2016-2018 роки з метою приєднання до реалізації Програми будинків ЖБК, що не мають статусу юридичної особи та які обслуговуються і перебувають на балансі Об’єднання житлово-будівельних кооперативів м. Чернігова (ОЖБК). Ця поправка пропонується для отримання фінансування з міського бюджету для проведення капітального ремонту кооперативних будинків. Чи підтримають її депутати - вирішиться на сесії.

Владислав Атрошенко також закликав бійців АТО більш уважно опрацювати земельні питання на засіданнях постійних комісій до розгляду цих питань міською радою.

З текстом розпорядження Чернігівського міського голови "Про скликання засідання 17-ї сесії міської ради 7 скликання" та її порядком денним можна ознайомитися на офіційному веб-порталі міської ради в розділі "Нормативні документи". Найближчими днями до цієї публікації буде доданий графік засідань постійних депутатських комісій міської ради.

 
Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Міжнародні донори розглядають можливість створення на Чернігівщині сучасного закладу пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації 08:17

Над проєктом створення клініки пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації працює Благодійний фонд «Місія солідарності».

26 квітня: цей день в Україні і світі

26 квітня: цей день в Україні і світі 08:13

ДЕНЬ 793 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 793 RUSSIAN AGRESSION

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей