Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 10:09:11

До першої річниці створення поліції було присвоєно чергові спеціальні звання та урочисто вручено офіцерські погони

20.02.2017   13:51Агенцiя

19 лютого виповнюється рівно один рік із того часу, як містяни вперше зустріли загони патрульної поліції на вулицях Чернігова.

Ці нелегкі 12 місяців служби стали для молодих українських копів свого роду випробувальним терміном, перевіркою на професіоналізм та міцність, тестом на визнання у суспільстві.

Привітати вартових порядку на урочистий захід із нагоди першої річниці роботи патрульної поліції Чернігова завітали голова обласної ради Ігор Вдовенко, голова облдержадміністрації Валерій Куліч, Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

На початку заходу присутні вшанували пам'ять усіх поліцейських, які загинули під час виконання службового обов’язку, хвилиною мовчання.

Ігор Вдовенко, вітаючи чернігівських копів із першим ювілеєм, відзначив, що за рік, який так швидко минув, патрульні поліцейські стали невід’ємною частиною життя Чернігова та усіх містян.
- Ваша присутність на вулицях міста вселила в душу кожного чернігівця почуття захищеності та впевненості, - відзначив Ігор Вдовенко.

З нагоди свята Ігор Вдовенко вручив почесні грамоти та відзнаки обласної ради найкращим вартовим громадського порядку Чернігова: старшому лейтенанту поліції, інспектору роти № 4 батальйону Управління патрульної поліції у місті Чернігові Департаменту патрульної поліції Олександру Воронову; лейтенанту поліції, інспектору роти № 2 батальйону Управління патрульної поліції у місті Чернігові Департаменту патрульної поліції Олександру Бойку; лейтенанту поліції, інспектору роти № 4 батальйону Управління патрульної поліції у місті Чернігові Департаменту патрульної поліції Сергію Волжанському; лейтенанту поліції, інспектору роти № 1 батальйону Управління патрульної поліції у місті Чернігові Департаменту патрульної поліції Наталії Косенко; лейтенанту поліції, інспектору роти № 4 батальйону Управління патрульної поліції у місті Чернігові Департаменту патрульної поліції Тарасу Лалуці; лейтенанту поліції, інспектору роти № 4 батальйону Управління патрульної поліції у місті Чернігові Департаменту патрульної поліції Миколі Пархоменку; лейтенанту поліції, інспектору роти № 2 батальйону Управління патрульної поліції у місті Чернігові Департаменту патрульної поліції Сергію Примушці; молодшому лейтенанту поліції інспектору роти № 1 батальйону Управління патрульної поліції у місті Чернігові Департаменту патрульної поліції Роману Секачу.

Почесні грамоти та подяки патрульним поліцейським також вручили голова облдержадміністрації Валерій Куліч, Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, голова Деснянської районної у місті Чернігові ради Володимир Грецький.

Валерій Куліч окрім відзнак за сумлінну службу з нагоди свята також вручив поліцейським сертифікат на суму 100 гривень.

Крім того, до першої річниці створення поліції широкому загалу працівників поліції було присвоєно чергові спеціальні звання та урочисто вручено офіцерські погони.

Цього дня поліцейських також нагородили відомчими заохочувальними відзнаками – медалями «10 та 15 років сумлінної служби», які їм вручив начальник Департаменту патрульної поліції, підполковник поліції Євген Жуков.

До своїх колег із вітальним словом звернувся і начальник Управляння патрульної поліції в місті Чернігові  капітан поліції Олександр Леонов.


За матеріалами Відділу інформаційного забезпечення та зв'язків з громадськістю виконавчого апарату Чернігівської обласної ради

 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини