Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 19:52:36

Сергій Березенко: "Лікар має заробляти не менше 20 тисяч"

04.02.2017   08:42Агенцiя

Про це заявив народний депутат України Сергій Березенко під час візиту 3 лютого до Чернігівської міської лікарні.

Він поспілкувався з персоналом медичного закладу та оглянув результати ремонту у терапевтичному відділенні, проведеного за кошти Державного фонду регіонального розвитку.

Народний депутат залишився задоволений ремонтом. Він упевнений, що з часом Чернігів стане одним із лідерів у рейтингу якості надання медичних послуг. "Чим більше таких відділень, чим якісніші будуть медичні послуги, тим більше звертатиметься людей і лікарня зможе заробити кошти. Лікар має заробляти не менше 20 тисяч гривень", — заявив Сергій Березенко. 

Минулого року за сприяння народного депутата міська лікарня отримала 2 мільйони гривень з Державного фонду регіонального розвитку на реконструкцію терапевтичного відділення. Приміщення повністю відремонтували. Усього за півроку здійснили величезний обсяг робіт — замінили комунікації, вікна, провели реконструкцію басейну, відремонтували масажний кабінет, сауну, кімнату відпочинку, душові.

Головний лікар Владислав Кухар показав депутату новеньку ванну для підводного масажу та розповів про широке коло її функціональних можливостей. Відтепер це найкраще терапевтичне відділення у Чернігові.

Сергій Березенко запевнив, що й далі перейматиметься питаннями фінансування чернігівських медичних закладів. Зокрема наступного року сприятимевиділенню додаткових коштів з державного бюджету на потреби медичних установ. А також на дитячі садочки для енергозберігаючих робіт. 

Під час спілкування з персоналом лікарні говорили про нагальні проблеми, перспективи реформування галузі та завтрашній день медичних закладів. Сергій Березенко подякував медикам за роботу і запевнив, що реставрація терапевтичного відділення — тільки початок. Далі будуть нові проекти, спрямовані на розвиток медичних установ: "Дякую лікарям, які переймаються проблемами свого лікарняного закладу і доводять, що не треба нічого вигадувати, а потрібно працювати. Від проекту до реалізації максимум півроку. Це доведено на прикладі Чернігівської міської лікарні. Будемо рухатися далі до нових проектів".

PR

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини