Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 21:48:05

Позачергове засідання постійної комісії з питань депутатської етики і законності

18.01.2017   14:05

Відбулось позачергове засідання постійної комісії міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності, правопорядку, антикорупційної політики, свободи слова та зв’язків з громадськістю за участі міського голови Ніжина Анатолія Лінника, секретаря міської ради Валерія Салогуба,першого заступників міського голови Григорія Олійника, Ігоря Алєксєєнка, Сергія Осадчого, керуючого справами виконавчого комітету Сергія Колесника.

Головуючим засідання був голова комісії Олег Щербак.

У ході обговорення питань розглянуто і підтримано заяву депутата Ніжинської міської ради Юрія Малюги з повідомленням про дострокове припинення повноважень депутата Ніжинської міської ради.

Згідно з інформацією від КП «Оренда комунального майна» було опрацьовано та винесено на розгляд комісії з погодження розміщення тимчасових споруд на об’єктах благоустрою 124 заяви. З них попередньо погоджено 29 заяв, затверджено на засіданні виконавчого комітету Ніжинської міської ради та укладено договір на рік 18 заяв.

Заступник міського голови Сергій Осадчий  прозвітував про стан демонтажу тимчасових споруд по місту Ніжину, які підлягають знесенню  згідно рішень виконавчого комітету Ніжинської міської ради, роз’яснив причини відтермінування демонтажу для деяких споруд.

Начальник КП «ВУКГ» Владислав Корман акцентував увагу, на тому, що вивіз та утилізація твердих побутових відходів здійснюється у місті відповідно до умов Публічного договору про надання послуг з вивезення та захоронення побутових відходів. Норми і тарифи на даний вид послуг прописано у  Договорі.


Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю виконавчого комітету Ніжинської міської ради

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини