Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:30:18

Ігор Вдовенко: Депутати облради підтримують необхідність законодавчого врегулювання питання правонаступництва міліції

21.12.2016   13:39Агенцiя

20 грудня перед початком пленарного засідання сьомої сесії біля стін найвищого представницького органу Чернігівщини проходила акція протесту представників обласної ветеранської організації Асоціації ветеранів Міністерства внутрішніх справ України.

Основною вимогою мітингувальників було визнання на законодавчому рівні Національної поліції України правонаступником міліції та забезпечення перерахунку пенсій колишнім працівникам МВС у зв’язку із введенням нових видів грошового забезпечення для поліцейських, які встановлені постановою Кабінету Міністрів України від 11 листопада 2015 року № 988.

До учасників акції вийшов голова обласної ради Ігор Вдовенко, який, звертаючись до активістів, відзначив:

- Після неодноразового спілкування із ветеранським активом я розділяю позицію громадян, які, присвятивши чимало років службі в правоохоронних органах, прагнуть соціальної справедливості та гідних пенсій.

Керівник також акцентував увагу на тому, що на пленарному засіданні сесії депутати розглянуть проект Звернення до Президента, Кабінету Міністрів та Міністерства внутрішніх справ України стосовно законодавчого врегулювання питання правонаступництва міліції та забезпечення проведення перерахунку пенсій. Ігор Вдовенко підкреслив, що після проведення консультацій із керівниками усіх фракцій серед народних обранців існує повне розуміння необхідності якнайшвидшого вирішення цього питання в інтересах громадян.

Свідченням підтримки ініціативи Чернігівської обласної ветеранської організації Асоціації ветеранів Міністерства внутрішніх справ України щодо законодавчого врегулювання правонаступництва міліції та забезпечення проведення перерахунку пенсій стала підтримка відповідного Звернення депутатським корпусом під час голосування на сесії обласної ради.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини