Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 16:43:54

Аграрна партія Чернігівщини йде на вибори в новостворених об’єднаних територіальних громадах 11 та 18 грудня

10.11.2016   11:34Агенцiя

Аграрна партія Чернігівщини йде на вибори в у 8 районах та 11 новостворених об’єднаних територіальних громадах 11 та 18 грудня 2016 року. Такий основний меседж озвучено на засіданні фракції Аграрної партії України Чернігівської обласної ради 9 листопада.

ЦВК зареєструвала Аграрну партію під номером 8 для участі у всіх місцевих виборах, які відбудуться 11 грудня 2016 року.

Рішення про участь партії у виборах до об’єднаних територіальних громад було ухвалено IX (позачерговим) З’їздом Аграрної партії України 29 жовтня 2016 року. Для участі в цих виборах зареєструвалися 26 політичних партій.

На засіданні фракції були затверджені обласний та територіальні виборчі штаби.

У кожному селі, селищі, містечку повинні перемогти справжні лідери громадської думки, які захищатимуть інтереси громад перед центральною владою. Нам є з чим йти і що сказати нашим виборцям.
Аграрна партія України не може стояти осторонь процесу децентралізації, адже земля, кошти та влада має бути в руках громад!

«Влада намагається не привертати особливої уваги громадськості до цих виборів, щоб мати змогу «розставити» своїх людей і через них контролювати органи місцевого самоуправління. Вона не хоче проводити реальну децентралізацію, віддавати на місця повноваження і фінанси. Будь-який кандидат від теперішньої парламентської партії буде дбати, у першу чергу, про інтереси своєї політсили і не буде захищати інтересів громади. Якщо це представник владної партії, то він служитиме президенту чи прем’єру, які зацікавленні в збереженні адміністративної вертикалі. Якщо це член опозиційної сили — він робитиме все, щоб погіршити ситуацію за принципом: «Чим більше обурення людей, тим краще критикувати владу». В обох випадках це шкодить громаді і місцевому самоврядуванню», – підкреслив лідер Аграрної партії Віталій Скоцик у своєму блозі.

Нагадаємо, Аграрна партія має сильну підтримку на місцях у всіх регіонах України. Під час останніх місцевих виборів у 2015 році партія отримала перше місце за ефективністю: із 9900 кандидатів, висунутих Аграрною партією, перемогу здобули майже 3500 депутатів. Партія увійшла до п’ятірки лідерів за кількістю обраних депутатів зі 132 партій, які брали участь у виборчих перегонах.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.