Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 09:14:03

В Головному управлінні Нацполіції Чернігівщини підбили підсумки роботи за 9 місяців поточного року

15.10.2016   11:58Агенцiя

Керівники територіальних підрозділів поліції прозвітували про стан боротьби із злочинністю на території обслуговування.

13 жовтня в Головному управлінні Національної поліції в Чернігівській області відбулася розширена нарада керівництва ГУНП, в якій взяли участь члени колегії та начальники галузевих служб. На нараду були також запрошені начальники територіальних відділів і відділень поліції та їх заступники.

Відкрив нараду начальник ГУНП в Чернігівській області полковник поліції Едуард Альохін. Очільник поліції запропонував новий формат проведення наради, а саме - доповідь керівників кущових відділів поліції та їх територіальних відділень та відповіді на питання керівництва про основні напрямки роботи.

Окрім начальника ГУНП, до виступаючих зі своїми зауваженнями та побажаннями зверталися заступник начальника Головного управління – начальник Слідчого управління ГУНП Євген Гончаров та заступник начальника Головного управління – начальник Кримінальної поліції ГУНП Ігор Грінцевич.

Одне з злободенних питань, розв’язання якого курирує заступник начальника Головного управління Олександр Потапенко, стосувалося стану фінансування поліції органами місцевого самоврядування, реалізації програми «Правопорядок» та роботи встановлених систем візуального спостереження за дотриманням правопорядку у публічних місцях. Піднімалося й питання підготовки адміністративних будівель територіальних підрозділів ГУНП області до роботи в осінньо-зимовий період.

В подальшому начальник ГУНП в Чернігівській області полковник поліції Едуард Альохін акцентував увагу присутніх на скорому впровадженні в поліції нової оргштатної структури та переформування підрозділів, він закликав правоохоронців до готовності роботи в нових умовах.

З роз’ясненнями про нову структуру підрозділів Головного управління, яка буде створена після затвердження Національною поліцією України постійних штатів, виступив перед учасниками наради тимчасово виконуючий обов’язки начальника управління кадрового забезпечення Костянтин Фещенко.

На завершення наради начальник Головного управління Нацполіції Едуард Альохін підбив підсумки та з урахуванням місцевої специфіки поставив підлеглим конкретні завдання за кожним з напрямків діяльності.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:13

Протягом минулої доби зареєстровано 2 пожежі.

 Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню

Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню 09:11

Поліцейські викрили керівників квартирно-експлуатаційного відділу одного з військових гарнізонів Чернігівщини, які організували схему привласнення бюджетних коштів на закупівлі матеріальних цінностей для військових частин за завищеними цінами.

23 квітня: цей день в Україні і світі

23 квітня: цей день в Україні і світі 09:06

ДЕНЬ 790 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 790 RUSSIAN AGRESSION

Віддавав накази на утримання людей в підвалі Ягіднянської школи в якості «живого щита» – судитимуть російського командира

Віддавав накази на утримання людей в підвалі Ягіднянської школи в якості «живого щита» – судитимуть російського командира 17:22

Прокурорами Чернігівської обласної прокуратури у порядку спеціального досудового розслідування направлено до суду обвинувальний акт стосовно військовослужбовця рф, командира зведеного підрозділу за фактами віддання наказів та порушення законів і звичаїв війни (ч. 2 ст. 28 ч. 1 ст. 438 КК України).

“Весняні ритми” духового оркестру 16:30

“Весняними ритмами” порадував глядачів духовий оркестр Чернігівського обласного філармонійного центру. 21 квітня 2024 року публіка змогла сповна насолодитися новою концертною програмою оркестру під такою назвою.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини