Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 13:42:10

ЦВК зареєструвала народного депутата України Микитася М.В.

18.08.2016   11:18Агенцiя

17 серпня відбулося чергове засідання Центральної виборчої комісії, яке провів Голова Комісії Михайло Охендовський.

Розглянувши відповідні документи, Комісія зареєструвала народного депутата України Микитася М.В., обраного на проміжних виборах народних депутатів України 17 липня 2016 року в ОВО № 206.

Окрім того, Комісія відмовила у задоволенні запиту на інформацію громадської організації "Чернігівська правозахисна спілка" щодо надання інформації про кількість виборців у розрізі кожного населеного пункту та територій, на які поширюються повноваження органів місцевого самоврядування Чернігівської області, оскільки ЦВК не володіє і не зобов'язана відповідно до її компетенції володіти інформацією, щодо якої зроблено запит.

До Комісії надійшло звернення Національного агентства з питань запобігання корупції щодо надання інформації про місце реєстрації, проживання та контактні номери телефонів окремих кандидатів у народні депутати України в ОВО № 206 на проміжних виборах народних депутатів України 17 липня 2016 року.

Розглянувши вказане звернення,  Комісія надала Національному агентству з питань запобігання корупції біографічні відомості про зазначених кандидатів у народні депутати України.

Комісія своєю постановою затвердила нову редакцію Технічного завдання на створення автоматизованої інформаційно-телекомунікаційної системи "Державний реєстр виборців".

На завершення засідання внесено зміни до складу територіальних виборчих комісій, що здійснюють підготовку та проведення місцевих виборів, сформованого постановою ЦВК від 6 вересня 2015 року № 230 "Про формування складу обласних, районних (крім районів в Автономній Республіці Крим), міських (міст обласного значення та міста Києва), районних у місті Києві виборчих комісій, що здійснюють підготовку та проведення місцевих виборів".

Останні новини Чернігівщини

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці?

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці? 11:35

А ви знаєте, що в Україні понад 2,7 млн людей з інвалідністю? І лише 16% із них мають роботу. Невже так мало фахівців хочуть працювати? Певно, що ні. Одна із причин, що зупиняє людину з інвалідністю податися на вакансію - це відсутність належних умов для роботи.

10 модульних укриттів планують встановити поруч із зупинками громадського транспорту 11:31

Про це повідомив під час загальноміської наради 23 квітня в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако. Зараз у місті вже є шість таких захисних споруд і їх кількість збільшать коштом міського бюджету до 16.

 Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері

Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері 11:28

Житель Корюківського району за свої протиправні дії понесе кримінальну відповідальність. Йому загрожує до двох років позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:26

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 3 пожежі.