Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 15:11:29

Вітання народного депутата України Сергія Березенка з Днем Конституції

28.06.2016   10:33Агенцiя

Шановні співвітчизники! Від щирого серця хочу висловити вітання з нагоди національного свята України – Дня Конституції!

Спираючись на багатовікову історію українського державотворення, на основі права  на самовизначення, 28 червня 1996 року Верховна Рада України ухвалила Конституцію незалежної України, яка стала символом вираження суверенної волі всього українського народу.

І сьогодні, перед обличчям нових загроз для всієї Європи, наша країна гідно відстоює європейські ідеали та цінності. Я дуже пишаюся усіма і хочу подякувати кожному, хто відстоює права і свободи нашого народу на всіх рубежах, хто не шкодуючи себе віддає власне життя заради майбутнього без війни, насилля, хвороб, злиднів та неосвіченості.

Бажаю всім нам, усвідомлюючи відповідальність перед Богом, власною совістю, попередніми, нинішнім та прийдешніми поколіннями, з честю та наполегливістю оберігати та кристалізувати у свідомості кожного громадянина повагу та прагнення розвивати і зміцнювати демократичні, соціальні та правові засади нашої держави на основі Конституції України.

З повагою,  народний депутат України Сергій БЕРЕЗЕНКО

 

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

18 квітня у Чернігові День жалоби

18 квітня у Чернігові День жалоби 09:54

Для вшанування пам'яті загиблих внаслідок ракетного обстрілу російськими військами нашого міста 17 квітня 2024 року у Чернігові 18 квітня оголошено Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

18 квітня: цей день в Україні і світі

18 квітня: цей день в Україні і світі 08:52

ДЕНЬ 785 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 785 RUSSIAN AGRESSION

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини