Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 07:04:40

"Свобода" висунула по 206 Володимира Федорука

02.06.2016   19:34Агенцiя

Всеукраїнське об'єднання "Свобода" висунуло кандидатів у народні депутати України, які представлятимуть партію на проміжних виборах до Верховної Ради України 17 липня 2016 року.

Рішення про балотування націоналістів у всіх семи округах, де відбудуться вибори, 1 червня 2016 року одностайно ухвалив ХХХIV З'їзд "Свободи".

Так, у окрузі № 23 на Волині балотуватиметься Олександр Пирожик 1970 року народження - перший заступник голови Волинської обласної ради, заступник голови Волинської обласної організації ВО "Свобода".

Кандидат у окрузі №27 у м. Дніпро - Олександр Замковий 1974 року народження. Помічник-консультант народного депутата України свободівця Юрія Левченка, голова Дніпровської обласної організації ВО "Свобода".

За перемогу в окрузі № 85 на Прикарпатті змагатиметься Оксана Тебешевська 1955 року народження - вчитель української мови і літератури в Голинській ЗОШ І-ІІІ ступенів Калуського району Івано-Франківської області, заслужений вчитель України, депутат Івано-Франківської обласної ради від ВО "Свобода".

У окрузі № 114 на Луганщині балотуватиметься Ігор Швайка 1976 року народження - народний депутат України VII скликання від ВО "Свобода", директор ТОВ "Медіа центр "Голос Свободи".

В окрузі № 151 на Полтавщині "Свободу" представлятиме Іван Близнюк 1958 року народження - голова наглядової ради ПАТ "Велика Круча", депутат Полтавської обласної ради від ВО "Свобода".

У херсонському окрузі № 183 від "Свободи" йтиме Олег Гаврилко 1960 року народження - голова Херсонської обласної організації ВО "Свобода".

Кандидатом від ВО "Свобода" в чернігівському окрузі № 206 буде Володимир Федорок 1961 року народження - депутат Новозаводської районної у м. Чернігові ради, голова Новозаводської районної у м. Чернігові організації ВО "Свобода", командир громадського формування "Самооборона Чернігівщини".

Окрім цього, на з'їзді було ухвалено рішення про участь місцевих організацій ВО "Свобода" у всіх виборах до органів місцевого самоврядування, які відбудуться 17 липня 2016 року.

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.