Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 03:25:11

Бобровицька райдержадміністрація з новим очільником

07.05.2016   08:04

6 травня, заступник голови – керівник апарату обласної державної адміністрації Наталія Романова під час зборів адміністративно-господарського активу району представила нового очільника райдержадміністрації.

Василя Кучерину призначено головою Бобровицької районної державної адміністрації розпорядженням Президента України Петра Порошенка від 29 квітня 2016 року № 188.

- Це призначення – висока довіра Президента України Василю Миколайовичу, – зазначила Наталія Романова. – Тепер важливо працювати так, що об’єднати всі сили району задля розвитку Бобровиччини.

Наталія Романова акцентувала увагу на основних соціально-економічних питаннях, що потребують вирішення в районі, зокрема, в галузях освіти, медицини, соціального захисту населення, сільському господарстві. Зупинилася на бюджетному забезпеченні, питаннях децентралізації, реалізації перспективного плану об’єднання територіальних громад.

Заступник голови – керівник апарату напередодні величних свят наголосила на важливості постійної підтримки бійців АТО, родин загиблих воїнів, ветеранів війни.

До привітань новообраного голови долучився народний депутат України Олег Дмитренко. Він зазначив, що Бобровицький район – перспективний край, особливо щодо агропромислового розвитку. Тож треба всією громадою працювати над його постійним розвитком.

Привітала нового очільника райдержадміністрації й голова районної ради Тетяна Ковчежнюк.

Сьогодні в районі відбулась також сумна подія – у селі Ракітному поховали загиблого учасника антитерористичної операції Сергія Ковальчука. Тож присутні на зборах вшанували пам’ять мужнього земляка хвилиною мовчання.

Під час візиту до району Наталія Романова разом з керівництвом району відвідала ветерана Другої світової війни Миколу Антоновича Олешка. Ветерана привітали зі святом Перемоги, подякували за мужність і самовідданість, а також вручили Подяку голови обласної державної адміністрації та подарунки.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини