Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 10:33:49

Активісти "Антикорупційного Руху" провели акцію "Не беру і не даю хабарів" у лікувальних закладах Чернігова і області

25.04.2016   12:17Агенцiя

Керівник «Антикорупційного Руху Валентина Наливайченка» в Чернігівській області Оксана Голубова зазначила, що акція проводилася аби привернуть увагу до однієї з проблем суспільства. Адже хабарництво і корупція викликає обурення населення, як в соціальних опитуваннях, так і в соціальних мережах.

Молоді люди відвідали управління охорони здоров’я Чернігівської міської ради. Його начальник Владислав Кухар підтримав акцію, сфотографувався з відповідною  табличною та антикорупціонерами.

Він дозволив  закріпити наліпки про неприйняття  хабарництва  та телефони, за якими можна повідомити про факти корупції в приміщенні управління.

Головний лікар Чернігівської обласної лікарні Андрій Жиденко підтримай акцію і сфотографувався з табличкою «Не даю і не беру хабарів!». Він також розповів про наслідки візиту до Італії. 
Головний лікар повідомив, що  в лікарню уже в травні  прибуде велика партія медичного обладнання.

Активісти «Антикорупційного Руху» відвідали Чернігівську міську лікарню № 2.  Головний лікар Володимир Фаль надав можливість  оглянути унікальне обладнання та ознайомитися з досягненнями лікарні.

Керівництво медичного закладу розповіло учасникам акції  про нинішнє фінансування лікарні, благодійні внески та негативне ставлення до хабарів і  не заперечувало можливості  подяки лікарям і персоналу після лікування.
Повна бесіда  у лікарні була записана в режимі  прямого ефіру і знаходиться за посиланням в мережі YouTube.

У Чернігівському міському пологовому будинку головний лікар Василь Гусак підтримав акцію, сфотографувався з її учасниками та не заперечував проти розміщення  наліпок «Не даю і не беру хабарів!» та «Повідомити про корупцію за  телефонами».

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність, коли 30 березня 2023 року знімальній групі місцевого телеканалу “Дитинець” бізнесмен та екскандидат у депутати Сергій Берестовий зламав камеру та перешкоджав проводити зйомку.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.