Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 04:25:20

Звіт за перші 100 днів роботи депутата обласної ради Арсена Дідура

24.03.2016   15:10Агенцiя

За перші 100 днів роботи Дідура Арсена Володимировича - заступника голови Чернігівської обласної ради, депутата Чернігівської обласної ради сьомого скликання, заступника голови обласної партійної організації АПУ прийняті наступні заходи, рішення та дії:

Арсен Володимирович допомагає в роботі територіальним громадам, переймається їхніми проблемами, бере участь у засіданнях сесій районних  рад, колегій РДА, у зборах територіальних громад, веде особистий прийом громадян, допомагає учасникам АТО, опікується реабілітацією демобілізованих воїнів АТО, їх сімей і рідних, бере участь в багатьох   районних  та сільських публічних заходах.

Основними проблемами серед піднятих виборцями питань були:  виділення сільським, селищній радам коштів, закладених у бюджеті на 2016 рік на   ямковий ремонт доріг місцевого значення;  виділення коштів  на погорілля багатодітній сім’ї.

Підняті виборцями проблеми, які вирішені при участі та за допомогою депутата:

- виділено кошти з обласного природоохоронного бюджету на завершення будівництва очисних споруд у селищі Куликівка - 1,5 млн. грн.
- в будинок Куликівського територіального центру  с. Орлівка, де перебувають одинокі люди похилого віку,  за підтримки депутата  щодня  безкоштовно  виділяється  10 літрів молока;
- за підтримки Арсена Володимировича в районі працює група психологів щодо реабілітації  демобілізованих воїнів АТО, їх сімей та батьків.  Проведено зустріч – навчання у селі Жуківка,у смт. Куликівкав туристичному клубі «Костер»  тренінги-заняття з воїнами АТО та їх батьками, керівниками соціальних служб району;
- надано фінансову допомогу з коштів  обласного бюджету на виконання депутатських повноважень, родині з ДрімайлівкиКуликівського району (на погорілля);
- за підтримки депутата 23 дітей з Куликівськогорайону побували в  обласному Палаці дітей, де зустрічали свято Святого Миколая та отримали подарунки та незабутні враження від театралізованого концерту;
 - малюкам  дитячих садків районувручено новорічні подарунки  (380 дітей);
 - організовано для демобілізованих воїнів АТО,  їх дружин поїздку  в Чернігівський молодіжний театр на виставу– 24 особи.

Загалом у приймальні  Арсена Дідура  в листопаді – січні місяці на особистий прийом безпосередньо звернулося 62 особи (в більшості  - це демобілізовані воїни АТО). Основні проблеми:бійцям 13 батальйону не виплачено демобілізаційних коштів; виділення коштів з обласного природоохоронного бюджету на завершення будівництва очисних споруд у селищі Куликівка  - 1,5 млн. грн.

Дані про спрямування коштів з депутатського фонду в Куликівському районі:

- сільська лікарська амбулаторія, придбання шин для автомобіля «Швидка допомога» с.Вересоч;
- Хибалівський ФАП. Заміна вікон на енергозберігаючі скло-пакети;
- Дроздівський ФАП. Придбання медикаментів для невідкладної допомоги;
- Орлівський будинок культури. Ремонт актового залу;
- Ковчинська ЗОШ. Зміцнення матеріально-технічної бази. Проведення свята «Зірковий олімп»;
- виплата адресної матеріальної допомоги соціально незахищеним та малозабезпеченим категоріям громадян.

Дані про спрямування коштів з депутатського фонду в Менському районі:

- придбання музичної апаратури для КПНЗ «Березнянська школа мистецтв»;

- виплата адресної матеріальної допомоги соціально незахищеним та малозабезпеченим категоріям громадян.

Дані про спрямування коштів з депутатського фонду на управління охорони здоров’я ОДА:

-   зміцнення матеріально-технічної бази КЛПЗ «Чернігівський обласний онкологічний диспансер».

Звіт за 100 днів роботи фракції Аграрної партії України в Чернігівській обласній раді

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.