Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:46:27

Новопризначені заступники голови ОДА прагнуть працювати єдиною командою однодумців. ВІДЕО

15.03.2016   13:37Агенцiя

Сьогодні, 15 березня, в обласній державній адміністрації з представниками засобів масової інформації спілкувалися новопризначені заступники голови ОДА Сергій Сергієнко та Наталія Романова.

Коротко окресливши свій професійний життєвий шлях, Сергій Сергієнко зауважив, що для нього є важливим особистаможливість долучатися до впровадження реформ, які наразі тривають у країні. Все його життя пов’язане з Чернігівщиною, у минулому він був депутатом Новгород-Сіверської районної ради, наразі очолює фракцію БПП в обласній раді. Тож для нього є зрозумілиминагальні проблеми як області в цілому, так і районної та сільської ланки.

Сергій Сергієнко відтепер курує в облдержадміністрації сферу будівництва, промисловості, транспорту та зв’язку, містобудування та архітектури, цивільного захисту населення та оборонної роботи. Тож він окреслив ряд питань, які потребують нагального вирішення. А це і завершення будівництва недобудованих об’єктів, і впровадження програми переходу на альтернативні види палива, чіткий контроль за якістю транспортних і пасажирських перевезень, ряд питань, пов’язаних з безпекою населення.

– Необхідно відійти від популістських рішень. В усьому має бути виважений державницькийпідхід і врахування громадської думки,–так визначив свою позицію Сергій Сергієнко.
Наталія Романова, яка є заступником голови – керівником апарату облдержадміністрації, зауважила, що вона в області людина не нова і розуміється на проблемах гуманітарної та соціальної сфери, які відтепер у її віданні. Адже вона у 2006-2010 роках очолювала обласну раду. Має 10-річний досвід роботи в міжнародних організаціях, який є для неї певним дороговказом.Тепер освітянська, медична, сімейна, молодіжна та спортивна галузі, сфера соціального захисту населення, служба у справах дітей мають свого куратора.
– Головне: правильно, якісно, орієнтовано на майбутнє здійснювати реформи, яких потребує як держава, так і нашаобласть,– зазначила Наталія Романова.

При цьому вона переконана, що головною метою впровадження реформ має бути надання громадянам якісних послуг у всіх сферах життєдіяльності. На думку Наталії Романової, важливим є забезпечення відкритості влади, прийняття важливих для області рішень з обов’язковим урахуванням позиції громадськості.

Заступники голови облдержадміністрації висловили свої наміри тісно співпрацювати із представниками засобів масової інформації задля об’єктивного висвітлення інформації стосовно життя області та оперативного вирішення нагальних проблем.

Також вони зазначили, що будуть продовжувати свою волонтерську діяльність задля підтримки бійців, які захищають нашу країну на її сході.

 

Наталія Романова і Сергій Сергієнко запевнили, що разом із головою ОДА Валерієм Кулічем та його першим заступником Леонідом Сахневичембудуть працювати єдиною командою однодумців для розвитку Чернігівщини.

 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини